reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

Nie wytrzymałam, w 3 dpt zrobiłam kontrolne badania. Beta 0,89 progesteron 36, ale co mnie martwi najbardziej.. TSH wzrosło mi do 5,6... Jakaś masakra. Leczę się na niedoczynność tarczycy, 2 mies temu było wszystko dobrze. Czy taki wynik może pokrzyżować wszystko
Jeżeli bierzesz estrofem jest to możlwe

Jeżeli bierzesz estrofem jest to możliwe
Tylko cyclogest 2x1. Już wyczytałam że to może podnieść wartość aTSH

reklama
@Lily_of_the_valley jak tam? Endo ruszyło🤞, byłaś na wizycie?

@Sunflowerxxx jak sytuacja? Testowałaś?
Tak, testowalam dzis i wczoraj czyli w 5tym i 6tym dniu i jest bialo. Także u mnie raczej niepowodzenie (zatestuje jutro rano jeszcze). Na szczęście mamy jeszcze dwie blastki, zrobię miesiąc przerwy i transfer na początku lutego :)

Ciekawe co mi wyjdzie za termin, jak tak późno beta ruszyła. Aplikacja pokazuje 25.06, ale ciekawe.
A umówili Cię już na wizytę do kliniki ta w ramach refundacji? Mnie już umówili w dniu transferu na 4.11.
Ciekawe czy w piątek nie będę jej musiała odwoływać 🥲
W którym dpt beta ruszyła u Ciebie ?

@Lily_of_the_valley jak tam? Endo ruszyło🤞, byłaś na wizycie?

@Sunflowerxxx jak sytuacja? Testowałaś?
Mam dopiero wizytę w klinice poniedziałek. Nie byłam u żadnego gina, ani nie badałam czy estradiol wzrósł, także cierpliwie czekam. Ale uważam, że szanse marne i nastawiam się, że transferu nie będzie.
Zapowiedziałam mojemu, że w sylwestra się "upijemy" 😂 pół żartem, ale już nie pamiętam jak smakuje alkohol. Ostatnio coś piłam na pewno ponad rok temu.

Dziękuję, że pytasz! Ale Ty lepiej mów jak Ty się czujesz 🤍

reklama
Tak, testowalam dzis i wczoraj czyli w 5tym i 6tym dniu i jest bialo. Także u mnie raczej niepowodzenie (zatestuje jutro rano jeszcze). Na szczęście mamy jeszcze dwie blastki, zrobię miesiąc przerwy i transfer na początku lutego :)
Przykro mi z powodu bieli😕 ale testuj jeszcze jutro i daj znać jak coś się zmieni🤞

Do góry