reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

No no. To pamiętaj żeby nie robić w ciągu dnia :p bo załamać się można
ja jestem wyjątkiem bo mi lepsze kreski wychodzily wieczorem niż z pierwszego moczu 😜 jestem wyjątkiem no i mi musiały wystarczyć tylko testy bo żadnej bety zrobić nie mogłam. Niedługo znowu będę się męczyć z testami 🤪🤪 już czuję te nerwy

reklama
ja jestem wyjątkiem bo mi lepsze kreski wychodzily wieczorem niż z pierwszego moczu 😜 jestem wyjątkiem no i mi musiały wystarczyć tylko testy bo żadnej bety zrobić nie mogłam. Niedługo znowu będę się męczyć z testami 🤪🤪 już czuję te nerwy
no ja tak myślę na logikę - tak, rano jest większe stężenie bety w moczu, ale przecież do wiieczora ona rośnie cały czas, więc wieczorem powinny być lepsze kreski niż rano :D

no ja tak myślę na logikę - tak, rano jest większe stężenie bety w moczu, ale przecież do wiieczora ona rośnie cały czas, więc wieczorem powinny być lepsze kreski niż rano :D
tak ale ja zrobiłam też na drugi dzień rano i znowu wieczorem - wieczorna z poprzedniego dnia mocniejsza niż poranna z następnego dnia, a zrobiłam tych testów ogroom 😂😂😂 można powiedzieć że jestem maniaczka testowa i testowałam będąc już nawet w 3 miesiącu ciąży - jakby magicznie mialo mnie to uspokoić 😂😂😂

tak ale ja zrobiłam też na drugi dzień rano i znowu wieczorem - wieczorna z poprzedniego dnia mocniejsza niż poranna z następnego dnia, a zrobiłam tych testów ogroom 😂😂😂 można powiedzieć że jestem maniaczka testowa i testowałam będąc już nawet w 3 miesiącu ciąży - jakby magicznie mialo mnie to uspokoić 😂😂😂
podejrzewam, że jak mi się w koncu uda to będę robić to samo 😂

podejrzewam, że jak mi się w koncu uda to będę robić to samo 😂
ja podchodzę do in vitro w holandii i wracam po rodzeństwo po 4 latach, czeka na nas 9 zarodków (miałam 10 ale jeden to mój synek) jeśli mogę tutaj przycupnąć i poprzezywac oczekiwanie z wami byłoby miło 😊😊

reklama
ja podchodzę do in vitro w holandii i wracam po rodzeństwo po 4 latach, czeka na nas 9 zarodków (miałam 10 ale jeden to mój synek) jeśli mogę tutaj przycupnąć i poprzezywac oczekiwanie z wami byłoby miło 😊😊
oczywiście, zapraszamy! Mam w rodzine osobę, która też pdochodziła w Holadnii do ivf, pierwszy zarodek już jest na świecie :)

Do góry