reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

Melduję, że Wasze kciuki pomogły , jestem po wizycie ,endometrium ładnie urosło 10 mm od jutra Duphaston 3×1 i Cyclogest 2×1 i transfer mam w środę 11.12🙂 przed transferem badanie proga i ewentualnie decycja o włączeniu dodatkowego jak będzie potrzeba.
To bardzo dobre wieści :) mam takie samo dawkowanie, ale do tego jeszcze Encorton, Estrofem i Acard.

reklama
Nie dziwię się... Ja do tej pory byłam przekonana że podchodzę na spokojnie do całej procedury. Ale dzisiejsze oczekiwanie na telefon mnie z tego błędu wyprowadziło haha a teraz 5 dni czekania... A jaki był wynik hodowli u Ciebie ?
Też miałam 3 maluchy, które walczyły, ale finalnie został jeden ❄️

To dla nich dobry moment bo myślę że i 50% par się zdecyduje na prowadzenie prywatnie u lekarza z kliniki. Z racji że to prawdopodobnie ich pierwsza ciąża i nie mają swojego wybranego lekarza, mają zaufanie bo się udało no i taki lekarz się lepiej zajmie pacjentką niż pewnie na NFZ
Ok, jeśli ktoś się potem zdecyduje ale druga wizyta przysługuje bezpłatnie

Melduję, że Wasze kciuki pomogły , jestem po wizycie ,endometrium ładnie urosło 10 mm od jutra Duphaston 3×1 i Cyclogest 2×1 i transfer mam w środę 11.12🙂 przed transferem badanie proga i ewentualnie decycja o włączeniu dodatkowego jak będzie potrzeba.
Super! To będziemy transferować z dnia na dzień 🥹
Ja mam od dzisiaj:
3x cyclogest, encorton, prograf, 3xmagne b6, Acard, accofil. W poniedziałek badanie proga i morfologii i decyzja czy dokładany proga :)

Wczoraj kupiłam swojego najdroższego arbuza w życiu - ponad 20 zł 🤡 i od jutra zaczynam koktajl pić :)

Super! To będziemy transferować z dnia na dzień 🥹
Ja mam od dzisiaj:
3x cyclogest, encorton, prograf, 3xmagne b6, Acard, accofil. W poniedziałek badanie proga i morfologii i decyzja czy dokładany proga :)

Wczoraj kupiłam swojego najdroższego arbuza w życiu - ponad 20 zł 🤡 i od jutra zaczynam koktajl pić :)
Nooo będziemy się stresować w tym samym czasie. Kiedy będziesz sikańca robić pierwszego? Ja planuje wytrzymać do 6 dpt🫣 boję się chyba testować wcześniej.

Masz dobrą obstawę lekową💪. Ja też biorę sporo tych leków, tabsów witamin, czasem to już nie mogę patrzeć na te wszystkie tabletki🙈🥴
Od transferu jeszcze zastrzyki dojdą, byle tylko to wszystko dało efekt😛
P.s A jak bierzesz ten magnez? Bo ja biorę 1 tabletkę rano a na wieczór 2 (Magne B6 forte)

Zaszalałaś!😃🍉Smacznego koktajlu 🍸🙂

Ostatnia edycja:
Ja dziś po kolejnym podglądzie. Pęcherzyków na lewym jest jednak 14, na prawym 9. 13-17mm. Na dziś dołączone już Cetrotide, dostałam też receptę na Gonapeptyl i Dostinex, to już po weekendzie. Kolejna wizyta w poniedziałek i raczej w środę punkcja. Jeśli o samopoczucie chodzi to w środę wieczorem męczył mnie okropny ból ramion, pleców. To okresowo wraca, ale w momencie jestem wtedy nie do życia. Ogólnie brzuch całkiem spoko, najgorzej tylko w trakcie jazdy samochodem, bo wtedy dość mocno jajniki uwierają. No i dziś nastrój totalnie do bani. Przeryczałam cały poranek, bo nawarstwiło się kilka rzeczy i jeszcze tak jakoś sobie pomyślałam, że to i tak się nie uda. Także dzisiaj mam ból istnienia. Któraś z Was też miała? 🤪

reklama
Nooo będziemy się stresować w tym samym czasie. Kiedy będziesz sikańca robić pierwszego? Ja planuje wytrzymać do 6 dpt🫣 boję się chyba testować wcześniej.

Masz dobrą obstawę lekową💪. Ja też biorę sporo tych leków, tabsów witamin, czasem to już nie mogę patrzeć na te wszystkie tabletki🙈🥴
Od transferu jeszcze zastrzyki dojdą, byle tylko to wszystko dało efekt😛
P.s A jak bierzesz ten magnez? Bo ja biorę 1 tabletkę rano a na wieczór 2 (Magne B6 forte)

Zaszalałaś!😃🍉Smacznego koktajlu 🍸🙂
Pewnie zrobię 5dpt :) chociaż co ja mówię… bede robić pewnie od 2dpt żeby sprawdzić jak ovitrelle się wypłukuje 🤣🤡

Biorę magnez do śniadania, do obiadu i do kolacji :) mam rozpiskę co kiedy brać bo łatwo można się pomylić 🤣

Do góry