reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

Ja sie jedynie cieszę, że wybrałam mało polularną klinikę ii tam nic nie jest mówione o kończeniu się środków. Mam wrażenie, że to właśnie w tych obleganych typu Invicty czy Bociany już nie ma środków.
Jak się wczoraj zapisywałam do Bociana i wspomniałam o tym, że właśnie koniec roku, klinikom się kasa kończy, odwlekają procedury itd. to mi pani powiedziała, że u nich nie ma tego problemu i nie ma informacji, że cokolwiek może być zagrożone.

reklama
Nie wiem jak w Gdyni ale w Gdańsku w pip terminów do jednego lekarza 🙈 byłam kiedyś u niego i nie dziwie się ze ma wolne przebiegi. Ja walczę aktualnie z medi z immuno

Edit: ej, a normalnie medi ciebie „przyjęło” czy jak luxmed ze nie prowadzą po IVF🫣
Normalnie, koleżanka poleciła lekarza i jest mega zainteresowany i dużo o ivf pytał.
Właśnie patrzę na oliwę,
Może tam będę jeździć bo w forum widzę milion terminów ale do lekarza ze słabymi opiniami i koleżanka nie polecała 😀 a Ty znasz w medi spoko lekarza?

U mnie w medi zawsze jakiś lekarz się znajdzie z terminem, ale z reguły są to totalni patałachowie. Jak w ogóle nie ma terminu to wystawiają skierowanie i można odbyć wizytę poza placówkami medicover. Tylko tam jest jakiś śmieszny limit kasy w stylu 300 zł max na kwartał 🤣 gdzie tyle to nawet na jedną wizytę prywatnie by mi nie starczyło.
No termin zawsze jest ale chciałabym u jednego lekarza być a nie biegać między różnymi 😀

ja miałam zamiar prowadzić ciążę w medicover i jeszcze gdzieś prywatnie (najchętniej u tego lekarza co mi robił histero), ale już widzę, jak mi medi mówi, żebym spadała 😅
Też miałam taki zamiar ale narazie mi się udawały wizyty w medi co dwa tygodnie więc dla mnie to wystarczająco.
No i moja od transferu fajna babka ale ma gabinet na obrzeżach za obwodnica więc jechać w jedną stronę godzinę mi się nie chce 😂no ale wczoraj jej powiedziałam że w razie co to podjadę kilka razy jak w medi nic nie będzie

Normalnie, koleżanka poleciła lekarza i jest mega zainteresowany i dużo o ivf pytał.
Właśnie patrzę na oliwę,
Może tam będę jeździć bo w forum widzę milion terminów ale do lekarza ze słabymi opiniami i koleżanka nie polecała 😀 a Ty znasz w medi spoko lekarza?
Nie polecam facetów bo traktują kobiety jak idiotki. O tym usg piersi co wspominałam to usłyszałam od jednego stad asa 🤣 chodziłam w 1 ciąży do jednej ale przeniosla się do luxmedu. Raz w oliwi byłam u dr Pietrzak i była spoko. Teraz do dr Sudary w forum umówiłam sie ale dopiero na styczeń 🫣

Nie polecam facetów bo traktują kobiety jak idiotki. O tym usg piersi co wspominałam to usłyszałam od jednego stad asa 🤣 chodziłam w 1 ciąży do jednej ale przeniosla się do luxmedu. Raz w oliwi byłam u dr Pietrzak i była spoko. Teraz do dr Sudary w forum umówiłam sie ale dopiero na styczeń 🫣
Ja właśnie wolę ginekologów facetów i w Gdyni jest jeden mega. W oliwie widzę jedną babkę to może zapiszę się do niej. Mają w systemie wszystkie wyniki a w sumie co za różnica kto mi zrobi usg. Z leków do świąt już schodzę oprócz utrogestanu więc w sumie mogę chodzić do dwóch różnych 😀

reklama
Do góry