reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

Ja sie jedynie cieszę, że wybrałam mało polularną klinikę ii tam nic nie jest mówione o kończeniu się środków. Mam wrażenie, że to właśnie w tych obleganych typu Invicty czy Bociany już nie ma środków.
Jak się wczoraj zapisywałam do Bociana i wspomniałam o tym, że właśnie koniec roku, klinikom się kasa kończy, odwlekają procedury itd. to mi pani powiedziała, że u nich nie ma tego problemu i nie ma informacji, że cokolwiek może być zagrożone.

reklama
Nie wiem jak w Gdyni ale w Gdańsku w pip terminów do jednego lekarza 🙈 byłam kiedyś u niego i nie dziwie się ze ma wolne przebiegi. Ja walczę aktualnie z medi z immuno

Edit: ej, a normalnie medi ciebie „przyjęło” czy jak luxmed ze nie prowadzą po IVF🫣
Normalnie, koleżanka poleciła lekarza i jest mega zainteresowany i dużo o ivf pytał.
Właśnie patrzę na oliwę,
Może tam będę jeździć bo w forum widzę milion terminów ale do lekarza ze słabymi opiniami i koleżanka nie polecała 😀 a Ty znasz w medi spoko lekarza?

U mnie w medi zawsze jakiś lekarz się znajdzie z terminem, ale z reguły są to totalni patałachowie. Jak w ogóle nie ma terminu to wystawiają skierowanie i można odbyć wizytę poza placówkami medicover. Tylko tam jest jakiś śmieszny limit kasy w stylu 300 zł max na kwartał 🤣 gdzie tyle to nawet na jedną wizytę prywatnie by mi nie starczyło.
No termin zawsze jest ale chciałabym u jednego lekarza być a nie biegać między różnymi 😀

ja miałam zamiar prowadzić ciążę w medicover i jeszcze gdzieś prywatnie (najchętniej u tego lekarza co mi robił histero), ale już widzę, jak mi medi mówi, żebym spadała 😅
Też miałam taki zamiar ale narazie mi się udawały wizyty w medi co dwa tygodnie więc dla mnie to wystarczająco.
No i moja od transferu fajna babka ale ma gabinet na obrzeżach za obwodnica więc jechać w jedną stronę godzinę mi się nie chce 😂no ale wczoraj jej powiedziałam że w razie co to podjadę kilka razy jak w medi nic nie będzie

Normalnie, koleżanka poleciła lekarza i jest mega zainteresowany i dużo o ivf pytał.
Właśnie patrzę na oliwę,
Może tam będę jeździć bo w forum widzę milion terminów ale do lekarza ze słabymi opiniami i koleżanka nie polecała 😀 a Ty znasz w medi spoko lekarza?
Nie polecam facetów bo traktują kobiety jak idiotki. O tym usg piersi co wspominałam to usłyszałam od jednego stad asa 🤣 chodziłam w 1 ciąży do jednej ale przeniosla się do luxmedu. Raz w oliwi byłam u dr Pietrzak i była spoko. Teraz do dr Sudary w forum umówiłam sie ale dopiero na styczeń 🫣

Nie polecam facetów bo traktują kobiety jak idiotki. O tym usg piersi co wspominałam to usłyszałam od jednego stad asa 🤣 chodziłam w 1 ciąży do jednej ale przeniosla się do luxmedu. Raz w oliwi byłam u dr Pietrzak i była spoko. Teraz do dr Sudary w forum umówiłam sie ale dopiero na styczeń 🫣
Ja właśnie wolę ginekologów facetów i w Gdyni jest jeden mega. W oliwie widzę jedną babkę to może zapiszę się do niej. Mają w systemie wszystkie wyniki a w sumie co za różnica kto mi zrobi usg. Z leków do świąt już schodzę oprócz utrogestanu więc w sumie mogę chodzić do dwóch różnych 😀

reklama
Do góry