reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

Widzę że dr EK i KJ na urlopach. No co zrobię nic nie zrobię. Im też urlopy się należą. Wystarczyło powiedzieć od 15 grudnia klinika zamknięta do końca miesiąca urlopy lekarzy. A nie wciskać kit. Albo tak jak @spekoppar_ pojechała na monitoring i odbili ja.
To dokładnie mam na myśli, powinni powiedzieć wprost choć z tego co czytałam jest to niezgodne z tym co mówi ministerstwo zdrowia i można to śmiało zgłosić do MZ, żeby przeprowadzili interwencję tam :p

reklama
Stres jakiś jest ale tak naprawdę co ma być to będzie bo już wpływu na to nie mamy..trochę przeziebiona jestem więc dodatkowo staram się kurować..
Mam znowu to samo :D embiolog mówiła, żeby omijać sklepy żeby się nie zarazić, tym bardziej, że panuje jakaś epidemia krztuśca, a ja już wieczorem po transferze ból gardła, rano katar...
No nic, będzie co ma być :)

Dziewczyny, czy Wy po transferze odczuwałyście jakieś objawy, które finalnie zwiastowały ciążę? Ja wiem, że to może być jakieś doszukiwanie na siłę.... ale może akurat :D I po ilu dniach?

reklama
Do góry