Lea2022
Moderator
Beta piękna, a progesteron chyba do zwiększenia, ale to na pewno do konsultacji w kliniceMam betę i prożka...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Beta piękna, a progesteron chyba do zwiększenia, ale to na pewno do konsultacji w kliniceMam betę i prożka...
No właśnie nie wiem, biorę dość dużo go i duphaston w krwi nie wychodzi, a prog skokowy jest. Nie chcę na własną rękę dokładać. W sobotę też zbadam.No i piękna beta a proga trzeba będzie pewnie dołożyć, jutro się skontaktujesz z lekarzem?
Lekarz na pewno pokieruje a w klinice ci mówili żebyś sprawdzała proga razem z beta? Czy tak na własną rękę?No właśnie nie wiem, biorę dość dużo go i duphaston w krwi nie wychodzi, a prog skokowy jest. Nie chcę na własną rękę dokładać. W sobotę też zbadam.
Nie mówił o progu, to moja sprawka. W ogóle miałam betę oznaczyć dla kliniki 9 lub 10 dpt a ja dzisiaj jestem 7Lekarz na pewno pokieruje a w klinice ci mówili żebyś sprawdzała proga razem z beta? Czy tak na własną rękę?
Ja też ta dla kliniki już robiłam jako przyrost po 48h, na luzieNie mówił o progu, to moja sprawka. W ogóle miałam betę oznaczyć dla kliniki 9 lub 10 dpt a ja dzisiaj jestem 7
Dołożę jednak jeszcze 1 Cyclogest napiszę do kliniki, zobaczę też jaka będzie sytuacja w sobotę.Beta piękna, a progesteron chyba do zwiększenia, ale to na pewno do konsultacji w klinice
A co Ty teraz masz dokładnie?Dołożę jeszcze 1 Cyclogest napiszę do kliniki, zobaczę też jaka będzie sytuacja w sobotę.
Prolutex 1×1A co Ty teraz masz dokładnie?
O to widzę, że wchłania Ci się tak samo świetnie jak u mnie :/Prolutex 1×1
Cyclogest 400mg 2×1
Duphaston 3×1
Dzięki. No zobaczymy...pociesza mnie to ,że nie mam plamień, więc może nie jest i nie będzie źle. I beta dobra, oby przyrost był ok w sobotę.O to widzę, że wchłania Ci się tak samo świetnie jak u mnie :/
Współczuję