Powodzenia równieżOooo cudnie! Trzymam mocno kciuki, daj znać jak punkcja.
reklama
Nelliel
Fanka BB :)
To trzymam kciukiJeśli punkcja się powiedzie to u mnie świeży transfer w okolicy środy
Nelliel
Temat wałkowany, ale jakieś rady przed transferem? Koktajl z burakiem dzisiaj zaczęłam pić, skarpetki z ananasem są, fryteczki na sobotę zaplanowane, lecę na estrofemie i luteinie, a od soboty jeszcze nospa. Zdrowa dieta, bogata w białko i elektrolity jest od czasu stymulacji. Czy coś pominęłam?
Agunia1401
Moderator
Ja mówiłam że pierwsze na 28 i jak stwierdziliśmy po powrocie z Azji że skoro nie mam objawów żadnego wirusa zaczynamy, pyk, pierwsza ciąża jest odrazu zdrowa idealna ciąża, później no to ten vrak okresu... wszyscy pytali kiedy następne ja że nie teraz skończę papiery i dopiero gdzie człowiek myślał że może być coś nie tak... no i praktycznie 2 lata już siedzę w tym... nie ma problemu z zajściem ale z utrzymaniem... stąd liczę naprawdę że się uda teraz, nie biorę innej opcji choć pytanie co po łyżeczkowaniu czy wszystko ok w środku.
dopóki nie będzie ktoś e twojej skórze to nie wie jaki problem jest jak poronisz lub nie możesz zajść...
dopóki nie będzie ktoś e twojej skórze to nie wie jaki problem jest jak poronisz lub nie możesz zajść...
Tak czytam wasze komentarze i ja tak samo myślałam że ciąża to taka łatwa sprawa. Ja do tego podchodziłam bardzo optymistycznie, nawet jak się nie udawało rok, dwa, trzy. W końcu porobiłam badania, wszystko wyszło ok więc znowu spokój że w końcu się uda. To moje optymistyczne podejście okazało się złudne, a przyczyną braku ciąży azoospermia partnera. Ale nadal myślę o tym z dużym spokojem i po prostu wiem że z IFV się uda.
P.s. Byłam dziś na pierwszej kontroli stymulacji, na razie widocznych jest 11 komórek. W sobotę kolejne sprawdzenie.
P.s. Byłam dziś na pierwszej kontroli stymulacji, na razie widocznych jest 11 komórek. W sobotę kolejne sprawdzenie.
amusedxxx
Moderator
Jeszcze dorzuć do tego dużo pozytywnego nastawienia i będzie kompletTemat wałkowany, ale jakieś rady przed transferem? Koktajl z burakiem dzisiaj zaczęłam pić, skarpetki z ananasem są, fryteczki na sobotę zaplanowane, lecę na estrofemie i luteinie, a od soboty jeszcze nospa. Zdrowa dieta, bogata w białko i elektrolity jest od czasu stymulacji. Czy coś pominęłam?
Aileen31
Dokładnie to samo miałam pisaćJeszcze dorzuć do tego dużo pozytywnego nastawienia i będzie komplet
Gosia0132
Zgadza się tylko u mnie trochę inne dawki: tydzień przed cała dawka, dzień przed transferem cała dawka a od 2dpt co drugi dzień 1/3 dawki. I również Neoparin 0,4A dobrze kojarzę, że u Ciebie Bx i brak implantacyjnych? Czy cos jeszcze? I co oprócz accofilu masz?
Ja mam Bx, brak implantacyjnych i Pai w hetero 4g/5g. Lekarz z kliniki dał mi accofil 30, cały zastrzyk kilka dni przed transferem, a potem połowę co trzeci dzień. I do tego neoparin 40mg od transferu.
Agunia1401
Moderator
reklama