U nas podobno 2 wizyty przysluguje. Ja sama nie wiem co robić. Jutro mam pierwsza i zastanawiam się czy jechać na drugą taki kawał drogi czy po prostu już umówić się do swojego giną. Jutro zapytam doktora.Jeszcze nie wiem, muszę w ogóle zadzwonić ile przysługuje mi wizyt, bo wydaje mi się że jedną i chciałabym pójść do kliniki na serduszkową wizytę Choć i tak wcześniej skoczę do mojej Pani Doktor na wizytę żeby sprawdzić czy pęcherzyk jest tam gdzie powinien
reklama
Lily_of_the_valley
Fanka BB :)
Tak, burak, imbir i arbuz. Ale nie wiem czy to raz dziennie się pije, czy jakoś częściejTo jest ten z burakiem i arbuzem?
Lily_of_the_valley
PięknieDziewczyny beta z dzisiaj 12 dpt 548,5
Agunia1401
Moderator
Zabrzylas algorytmMnie teraz apka coś pojebała xD
Obliczyła mi, że mój aktualny cykl będzie trwał prawie 40 dni xD
Zmieniałam ręcznie date owu na wcześniej i poleciała srogo z tymi obliczeniami
Aileen31
Dzwoniłam właśnie do kliniki i przysługują faktycznie dwie takie wizytyU nas podobno 2 wizyty przysluguje. Ja sama nie wiem co robić. Jutro mam pierwsza i zastanawiam się czy jechać na drugą taki kawał drogi czy po prostu już umówić się do swojego giną. Jutro zapytam doktora.
fckathy
Ja chyba piłam dwa razy dziennie, ale tylko dlatego, ze mi baaaaardzo smakował, i mąż mi robił cały dzban na razTak, burak, imbir i arbuz. Ale nie wiem czy to raz dziennie się pije, czy jakoś częściej
Daleko masz do kliniki?Dzwoniłam właśnie do kliniki i przysługują faktycznie dwie takie wizyty
raisonnablement
Gdzie ty robisz te badania, że tak szybko masz wyniki haha super mega <3Dziewczyny beta z dzisiaj 12 dpt 548,5
Aileen31
Luxmed Lublin działa sprawnieGdzie ty robisz te badania, że tak szybko masz wyniki haha super mega <3
reklama
Aileen31
Właśnie nie mam dalekoDaleko masz do kliniki?