reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

Mnie już boli ręka od tego kłucia więc chyba sobie dam spokój z robieniem co 48 h. Może za tydzień zrobię jedną betę tak żeby się zorientować na jakim jest poziomie 🤔
Nawet luxmed sobie robi ze mnie jaja, przyszło mi powiadomienie, że nowe wyniki badań, a jak wchodzę w aplikację to mam ciągle w realizacji 😂 zaraz nie powiem co
Mnie strzeli…

reklama
Jestem właśnie w Ovum 🙂 u dr Romanek 🙂
To ja leczyłam się u dr Mroczkowskiego i prowadziłam początek ciąży , a od 19 tc (czyli połówkowych badań) jestem u dr Filipa.
Ja to chodziłam do ovum jak jeszcze byli w starym miejscu. Potem ze względu na brak kasy zrobiliśmy dłuższą przerwę i wróciliśmy do starań 4 lata temu

Ostatnia edycja:
Dobra mam :D
Beta 12 dpt 1218,31 miu/ml
9 dpt było 294,65

Progesteron za to jest 28 ng/ml, a był 38 w środę.. pisać do lekarza prowadzącego, że jest taki spadek? Jak myślicie?
No kochana beta to ci zaiwania jak dzika 🫣😁✊ Ponad 2 razy większa niż moja 😳 A z progesteronem może napisz lepiej, zawsze będziesz aż spokojniejsza ale poziom tak czy inaczej wydaje się ok 🙂

No kochana beta to ci zaiwania jak dzika 🫣😁✊ Ponad 2 razy większa niż moja 😳 A z progesteronem może napisz lepiej, zawsze będziesz aż spokojniejsza ale poziom tak czy inaczej wydaje się ok 🙂
Odpisał mi lekarz, że jest ok progesteron, więc jestem spokojna, ale ta beta szybko rośnie faktycznie, trochę się jej boję, że się serio podzielił zarodek 😂

reklama
Do góry