reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

Myślę, że dobrze, też patrzę na to w kategorii szans. Bałam się, że wszystkie przestaną się rozwijać. Pani embriolog powiedziała, że są bardzo ładne.

W zasadzie to 3 szanse, bo jeden już siedzi w brzuchu. Ale to jest jednak zawsze niewiadoma czy taki zarodek 3-dniowy dotrwałby w ogóle do 5 doby w laboratorium. Ale powiedziala mi, że on miał największy potencjał i najwięcej czegoś tam, więc ma nadzieję, że on też dotrwał, skoro tamtym "gorszym" się udało.

Ale ogólnie trochę ten transfer spisuje w swojej głowie na starty przez to. No i ostatnie dwa dni miałam słabe, bo miałam objawy hiperstymulacji, to też chyba nie pomoże.
Wszystko będzie dobrze 🤞🤞kiedy testujesz?

reklama
Ej akurat moja apka po 8 latach stosowania zna mnie lepiej niż lekarze ;p nawet porodem naisala ze 7 marca, zaczął sie 7 marca i skończył 8 ;) a lekarze dawali mi termin na 27 lutego (luty miał 29 dni)
Mnie teraz apka coś pojebała xD
Obliczyła mi, że mój aktualny cykl będzie trwał prawie 40 dni xD
Zmieniałam ręcznie date owu na wcześniej i poleciała srogo z tymi obliczeniami

reklama
Do góry