reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

Raz dzienne ten buraczany napój bogów?

Załączniki

• IMG20241118123747.jpg
    IMG20241118123747.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 60
reklama
No pięknie, widzisz jak Twoje prośby się spelniaja! I to z jakim pięknym zapasem❤️ kiedy wizyta w klinice?
Jeszcze nie wiem, muszę w ogóle zadzwonić ile przysługuje mi wizyt, bo wydaje mi się że jedną i chciałabym pójść do kliniki na serduszkową wizytę 🙂 Choć i tak wcześniej skoczę do mojej Pani Doktor na wizytę żeby sprawdzić czy pęcherzyk jest tam gdzie powinien 🥰

Jeszcze nie wiem, muszę w ogóle zadzwonić ile przysługuje mi wizyt, bo wydaje mi się że jedną i chciałabym pójść do kliniki na serduszkową wizytę 🙂 Choć i tak wcześniej skoczę do mojej Pani Doktor na wizytę żeby sprawdzić czy pęcherzyk jest tam gdzie powinien 🥰
u mnie przy dość szybko rosnącej becie w 21dpt była wizyta i było echo zarodka widoczne 😊

Echo zarodka to bicie serduszka ? Przepraszam że dopytuje ale nie znam się na terminologii 😅
wiesz co ja zgłupiałam ogólnie mam na wypisie z wizyty echo zarodka ale to ogólnie to według Google to nie serce ale mam też FHR (+) i to już rozumiem jako że jest serce.
Nie do końca napisałam poprzedni komentarz 😅

reklama
Do góry