raisonnablement
Fanka BB :)
Czyli luxmed Kraków się tylko obijaLuxmed Lublin działa sprawnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli luxmed Kraków się tylko obijaLuxmed Lublin działa sprawnie
Będziesz jeszcze powtarzała betę czy czekasz na wizytę?Właśnie nie mam daleko
W której klinice jesteś w Lublinie?Luxmed Lublin działa sprawnie
Jestem właśnie w Ovum u dr RomanekW której klinice jesteś w Lublinie?
Bo ja też w Lublinie się leczyłam. I tu też prowadzę ciążę. Ovum
Właśnie nie wiem czy jeszcze robić betę czy nie. Nie wiem czy jest sens robić znowu po 48h, czy np. kontrolnie za jakiś tydzień. A Ty ?Będziesz jeszcze powtarzała betę czy czekasz na wizytę?
A u kogo prowadzisz ciąże i gdzie ?W której klinice jesteś w Lublinie?
Bo ja też w Lublinie się leczyłam. I tu też prowadzę ciążę. Ovum
Nie wiem właśnie zobaczę jaka dzisiaj beta będzie i pomyślę czy jechać w środę, w klinice to mi mówili, że wystarczy te dwa razy, ja w poniedziałek za tydzień mam wizytę u lekarza, więc nie wiem czy robić jeszcze, już mnie irytuje to oczekiwanie na wynikWłaśnie nie wiem czy jeszcze robić betę czy nie. Nie wiem czy jest sens robić znowu po 48h, czy np. kontrolnie za jakiś tydzień. A Ty ?
Podaj dokładny przepisTak, burak, imbir i arbuz. Ale nie wiem czy to raz dziennie się pije, czy jakoś częściej
200 g arbuza, 80 g buraka, 5 g imbiru i woda ja daje 100 ml jakośPodaj dokładny przepis
Mnie już boli ręka od tego kłucia więc chyba sobie dam spokój z robieniem co 48 h. Może za tydzień zrobię jedną betę tak żeby się zorientować na jakim jest poziomieNie wiem właśnie zobaczę jaka dzisiaj beta będzie i pomyślę czy jechać w środę, w klinice to mi mówili, że wystarczy te dwa razy, ja w poniedziałek za tydzień mam wizytę u lekarza, więc nie wiem czy robić jeszcze, już mnie irytuje to oczekiwanie na wynik