reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Właśnie nie wiem czy jeszcze robić betę czy nie. Nie wiem czy jest sens robić znowu po 48h, czy np. kontrolnie za jakiś tydzień. A Ty ?
Nie wiem właśnie zobaczę jaka dzisiaj beta będzie i pomyślę czy jechać w środę, w klinice to mi mówili, że wystarczy te dwa razy, ja w poniedziałek za tydzień mam wizytę u lekarza, więc nie wiem czy robić jeszcze, już mnie irytuje to oczekiwanie na wynik

reklama
Nie wiem właśnie zobaczę jaka dzisiaj beta będzie i pomyślę czy jechać w środę, w klinice to mi mówili, że wystarczy te dwa razy, ja w poniedziałek za tydzień mam wizytę u lekarza, więc nie wiem czy robić jeszcze, już mnie irytuje to oczekiwanie na wynik
Mnie już boli ręka od tego kłucia więc chyba sobie dam spokój z robieniem co 48 h. Może za tydzień zrobię jedną betę tak żeby się zorientować na jakim jest poziomie 🤔

Do góry