raisonnablement
Fanka BB :)
Wyników jak nie było tak nie ma…
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@raisonnablement jak beta?
Taka jestem wkuuuuuriona, że nie macie pojęciaWłaśnie dawaj nam tu znać koniecznie!
Ja akurat wiemTaka jestem wkuuuuuriona, że nie macie pojęcia
Trochę mamyTaka jestem wkuuuuuriona, że nie macie pojęcia
Z nimi to niestety różnie jak moja próbka trafi na początku to jest o 14 a jak mam pecha to nawet wyniki są nawet o 18Taka jestem wkuuuuuriona, że nie macie pojęcia
Masz się potem kontaktować z klinika? Czy oni będą dzwonić jak będą mieć wyniki? Bo ja miałam troszku inaczejTaka jestem wkuuuuuriona, że nie macie pojęcia
Ja miałam zorganizowane przyjęcie urodzinowe (moje) w Paryżu na 9+0 i nie poleciałam, mąż sam poleciałPowiem Wam dziewczyny że się zaczęłam zastanawiać bo mamy na początku wykupiony lot do teściowej z Lublina do Wrocławia z miedzylądowaniem w Warszawie i się teraz zastanawiam czy ja będę mogła lecieć czy to nie strach
Mają zadzwonić, ale jakbym pierwsza zobaczyła wynik bety to mówili, żebym zadzwoniła i umówimy wizytęMasz się potem kontaktować z klinika? Czy oni będą dzwonić jak będą mieć wyniki? Bo ja miałam troszku inaczej
Czyli nie będziesz musieć powtarzać? Super Ja płaciłam sama to kazali robić 2 bety i progesteron tezMają zadzwonić, ale jakbym pierwsza zobaczyła wynik bety to mówili, żebym zadzwoniła i umówimy wizytę
Nie muszę, ale mówiłam, że mam na to i na to skierowanie w luxmed więc zrobię i takCzyli nie będziesz musieć powtarzać? Super Ja płaciłam sama to kazali robić 2 bety i progesteron tez