reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

A to ja mam wizytę w klinice 5+5
Mi w klinice kazali przyjść 4 tygodnie po transferze- to wypadało wczoraj. Ale wtedy lekarka przyjmuje od rana a ja wolę po południu dlatego jedziemy w najbliższy poniedziałek. I jak się okazało dobrze się złożyło bo wczoraj mi się dziecko pochorowało ze hej

reklama
Mi w klinice kazali przyjść 4 tygodnie po transferze- to wypadało wczoraj. Ale wtedy lekarka przyjmuje od rana a ja wolę po południu dlatego jedziemy w najbliższy poniedziałek. I jak się okazało dobrze się złożyło bo wczoraj mi się dziecko pochorowało ze hej
Zobaczę kiedy klinika wyznaczy mi druga wizytę, jak będzie bardzo odległa to może międzyczasie odwiedzę swojego gina

Dzis 7dpt...Beta <2.5
Nie wiem co dalej ze soba zrobic
Do tego czy ma sens żebym faszerowałam się tymi.lekami dalej ? Klinika chce bety za 6 dni dopiero. A dla mnie to bez sensu jesc juz te leki. Jak myslicie?
przykro mi
tez miałam podobnie bo zrobiłam beta po 8dpt zarodka 5dniowego i tez miełam taki wymik jak ty i lekarz powiedziałe żebym odstawiła leki i czekała na okres
obecnie jestem umowieona na poniedziałek bo jestem juz po okresie i zaczynamy od nowa

Mam jeszcze pytanie do wszystkich czy po transferze leżałyście oszczedzałyście sie czy normalnie funkcjonowałyście ???

przykro mi
tez miałam podobnie bo zrobiłam beta po 8dpt zarodka 5dniowego i tez miełam taki wymik jak ty i lekarz powiedziałe żebym odstawiła leki i czekała na okres
obecnie jestem umowieona na poniedziałek bo jestem juz po okresie i zaczynamy od nowa

Mam jeszcze pytanie do wszystkich czy po transferze leżałyście oszczedzałyście sie czy normalnie funkcjonowałyście ???
Na drugi dzień poszłam do pracy, ale tam się oszczędzałam. Potem był długi weekend więc tyle co opieka nad niespełna 5 latkiem. Cięższe rzeczy starałam się zrobić przed transferem żeby te pierwsze dni nie dźwigać itd

przykro mi

Po pierwszym leżałam 5 dni po drugim nie mam czasu nawet usiąść bo jestem sama z synkiem. Oba udane

przykro mi

Ja normalnie, następnego dnia do pracy, w weekend 4dpt wzięłam się za sprzątanie żeby nie myśleć 😃

reklama
Do góry