Agunia1401
Moderator
@amusedxxx GRATULACJE już jesteś coraz wyżej. Trzymaj się dzieciaku mamusi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie generalnie nie bardzo mam wyjście, bo albo to albo jazda autem 6h więc nie wiem co gorszeMy mieliśmy lecieć do kuzyna i cieszę się, że nie kupiłam biletów, bo bym się chyba nie odważyła
MegaaaaDziewczyny daje znać, że nasza fasolka już ma prawie 1cm i piękne bijące serduszko
Będę rozmawiała z lekarzem na ten temat jeszcze, zobaczymy też jak się będę czuła.Ja bym nie ryzykowała w pierwszym trymestrze
Grypa żołądkowa cię wtedy przypadkiem złapie, bardzo ci będzie przykro, ale nie dasz rady przyjechać a tak serio to myślę, że do obgadania z lekarzem najlepiejWłaśnie generalnie nie bardzo mam wyjście, bo albo to albo jazda autem 6h więc nie wiem co gorsze
Tak, tak wiadomka że będę gadać z lekarzem bliżej tego terminu to dopiero za 3 tyg więc jeszcze chwila czasu jestGrypa żołądkowa cię wtedy przypadkiem złapie, bardzo ci będzie przykro, ale nie dasz rady przyjechać a tak serio to myślę, że do obgadania z lekarzem najlepiej
Ja byłam 5+5 i też jeszcze nie było serduszkaPierwszy raz widzieliście serduszko? Ja mam wizytę 5+5 i ciekawe co zobaczę..
Mam nadzieję że choć zarodek będzie ładnie widac. Po jakim czasie kolejna wizyta? Tydzień, dwa?Ja byłam 5+5 i też jeszcze nie było serduszka
Wiesz co ja na tej wizycie 5+5 byłam u lekarza u którego będę prowadzić ciążę i on mi zaproponował następny termin wypadający 7+2. Ale 7+1 mam wizytę w klinice także swojego lekarza umówiłam na 8+2 bo tak dzień po dniu to dla mnie bez sensuMam nadzieję że choć zarodek będzie ładnie widac. Po jakim czasie kolejna wizyta? Tydzień, dwa?
A to ja mam wizytę w klinice 5+5Wiesz co ja na tej wizycie 5+5 byłam u lekarza u którego będę prowadzić ciążę i on mi zaproponował następny termin wypadający 7+2. Ale 7+1 mam wizytę w klinice także swojego lekarza umówiłam na 8+2 bo tak dzień po dniu to dla mnie bez sensu