reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Taka jestem wkuuuuuriona, że nie macie pojęcia :)
Trochę mamy;)
W poprzedniej ciąży poszłam na pobranie do Alabu o 7:30 w piątek rano (pierwsza beta, a byłam po iui z Ovi, więc nie miałam pewności czy to nie pozostałości). Nie było wyniku i nie było, w końcu zadzwoniłam na infolinię, a pani mi mówi, że oni teraz ze wszystkich slabów w Warszawie wysyłają badania bety do Bydgoszczy, więc wyniki do 2dni roboczych czyli… we wtorek :D
Nigdy nie zapomnę z jaką “radością” jechałam w piątek o 21 zrobić betę na cito w szpitalu medicover ;)

Współczuję Ci ogromnie.

Powiem Wam dziewczyny że się zaczęłam zastanawiać bo mamy na początku wykupiony lot do teściowej z Lublina do Wrocławia z miedzylądowaniem w Warszawie i się teraz zastanawiam czy ja będę mogła lecieć czy to nie strach 😳
Ja miałam zorganizowane przyjęcie urodzinowe (moje) w Paryżu na 9+0 i nie poleciałam, mąż sam poleciał 😂

reklama
Do góry