reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

Stary mnie wywali z domu jak cokolwiek powieszę przed grudniem 🤣 wymyśliłam że w tym roku wyeksponuje bańki na przezroczystch zyłkach zawieszonych na różnych wysokościach pod sufitem. Kooocham ręcznie malowane banki.
I chciałam zrobić taką bramę z girland i rurki prysznicowej w przejściu do salonu (pomysł gdzieś na tiktoku chyba widziałam), ale coś nie mogę fajnych girland znaleźć. Wspomniany LEROY został mi do odwiedzenia, więc jak tam nie znajdę nic to trzeba będzie coś innego wymyślić :D
Czekam na fotki

reklama
Moje ozdoby już też się nie mogą doczekać, aż zostaną wyjęte 😂 ale mam identyczną sytuację: „żadnych ozdób przed grudniem”.
To u nas jest odwrotnie: mój mąż jest pierwszy do dekoracji świątecznych zawsze 😂 co jest super cute, bo on tak na codzień to jest takim rasowym dzikiem, dużym, prawdziwym mężczyzną 😂😂 ale ozdoby świąteczne muszą być i w zimie wszystkie targi świąteczne trzeba objechać i nowe bąbki zakupić 😂😂

Ostatnia edycja:
Ja zrobiłam o 2.30, bo już chciało mi się sikać 😂 a że poszłam spać o 23 to materiał do badan był mało bogaty w stężenie hcg, oczywiście się zestresowałam, że kreska jest taka sama jak wczoraj, ale chyba to serio z powodu tej małej przerwy :D no zobaczę jak ta beta
Ja dowiedziałam się o ciazy 3+3 i pamietam, ze 4+2 zrobiłam sobie kreskę z tak rozwodnionego moczu, ze nic nie wyszło 😭😭 miałam takie palpitacje serca, ze nie mogłam się uspokoić, a to była sobota wieczór i żaden punkt nie działał. Pojechałam do kina, żeby jakoś czymś mózg zająć. Generalnie nie polecam. Moja rada jest taka: jak juz zaczynacie mierzyc betę to nie ma co testów dotykać 😂

Help 🙈 tyle tego się przewijało i nadal dla mnie to czarna magia. Tylko wiem genotyp jest ok 😹
IMG_9299.jpeg
IMG_9300.jpeg

Ja dowiedziałam się o ciazy 3+3 i pamietam, ze 4+2 zrobiłam sobie kreskę z tak rozwodnionego moczu, ze nic nie wyszło 😭😭 miałam takie palpitacje serca, ze nie mogłam się uspokoić, a to była sobota wieczór i żaden punkt nie działał. Pojechałam do kina, żeby jakoś czymś mózg zająć. Generalnie nie polecam. Moja rada jest taka: jak juz zaczynacie mierzyc betę to nie ma co testów dotykać 😂
Hahaha wiem, masz rację, ja dziś zrobiłam betę i zrobię w poniedziałek i chyba w czwartek. Raczej to nie ma znaczenia, że będzie co trzy dni? Wiem, że są kalkulatory na necie, które mówią czy przyrost jest prawidłowy :D chyba faktycznie już przestaje robić te sikance, bo to mnie za dużo nerwów kosztuje :D

reklama
Do góry