reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
@anyżowa dobrze że jutro rano mam wizytę bo mnie brzuch teraz boli a tak to jeszcze nie miałam... coś czuję że mam coś nie tak. Może hormony atakują i jestem przewrażliwiona, mam normalnie cykle jak w zegarku i mniej więcej od 20 roku życia nie miałam bolesnych okresów a teraz tak dziwnie.

Ale jak masz na sztucznym to 1-2 nie robi różnicy, po prostu Ci ustalą po weekendzie
Oooo to tego nie wiedziałam .Mój lekarz mówił tylko o 5 dniach i że na weekendzie nie robią transferów. Nie wspomniał, że lekkie przesunięcie wchodzi w grę. Dzięki bardzo za przydatne info i Tobie @Gosia0132 też, bo o tym pisałaś .

@anyżowa dobrze że jutro rano mam wizytę bo mnie brzuch teraz boli a tak to jeszcze nie miałam... coś czuję że mam coś nie tak. Może hormony atakują i jestem przewrażliwiona, mam normalnie cykle jak w zegarku i mniej więcej od 20 roku życia nie miałam bolesnych okresów a teraz tak dziwnie.
Oby nic poważnego się nie działo 🤞 daj znać jak po wizycie.

Oooo to tego nie wiedziałam .Mój lekarz mówił tylko o 5 dniach i że na weekendzie nie robią transferów. Nie wspomniał, że lekkie przesunięcie wchodzi w grę. Dzięki bardzo za przydatne info i Tobie @Gosia0132 też, bo o tym pisałaś .
Tak, lekarze np moj w klinice mowi ze woli na sztucznym bo (jeszcze jak nie było redundacji) to mniejszy koszt dla pacjentów bo jest mniej wizyt ( ja miałam jedna, miałam przyjść 12-16dc) wtedy się ustala datę.
Lekarz robi usg, jak Endometrium gotowe to po prostu ustala termin poniedziałek-piątek. Bo tu nie ma owulacji i nie trzeba dokładnie po 5 dniach

Na pewno będzie dobrze ✊ Ja dzisiaj test robiłam i kreska ciemnieje 🥰 Zaraz idziemy obie na lipcowe ♥️🥰
Ja zrobiłam o 2.30, bo już chciało mi się sikać 😂 a że poszłam spać o 23 to materiał do badan był mało bogaty w stężenie hcg, oczywiście się zestresowałam, że kreska jest taka sama jak wczoraj, ale chyba to serio z powodu tej małej przerwy :D no zobaczę jak ta beta

reklama
Ja zrobiłam o 2.30, bo już chciało mi się sikać 😂 a że poszłam spać o 23 to materiał do badan był mało bogaty w stężenie hcg, oczywiście się zestresowałam, że kreska jest taka sama jak wczoraj, ale chyba to serio z powodu tej małej przerwy :D no zobaczę jak ta beta
Na pewno przez to że mocz był tylko z 3h, nie stresuj się 🙂 Wiem co mówię 😅

Do góry