reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Hahaha wiem, masz rację, ja dziś zrobiłam betę i zrobię w poniedziałek i chyba w czwartek. Raczej to nie ma znaczenia, że będzie co trzy dni? Wiem, że są kalkulatory na necie, które mówią czy przyrost jest prawidłowy :D chyba faktycznie już przestaje robić te sikance, bo to mnie za dużo nerwów kosztuje :D
Kurczę ja bym robiła co dwa dni jednak. Co trzy dni to tak trochę niemiarodajne… bo chyba ze nie będziesz interpretować za bardzo wyników :D

Hahaha wiem, masz rację, ja dziś zrobiłam betę i zrobię w poniedziałek i chyba w czwartek. Raczej to nie ma znaczenia, że będzie co trzy dni? Wiem, że są kalkulatory na necie, które mówią czy przyrost jest prawidłowy :D chyba faktycznie już przestaje robić te sikance, bo to mnie za dużo nerwów kosztuje :D
Jaka ostatnia betę miałaś? Czekamy na wynik.❤️ Klinika robi w diagnostyce, masz dostęp do swoich badań czy czekasz na info od kliniki?

Tak, są te kalkulatory i wyliczają ile było przyrostu przez 48h nawet jak przyrost robiony jest co 72h. Ja zrobiłam w sumie 5 bet - pierwszą 3+3, a ostatnią 4+5 i potem już byłam 5+0 na usg

Ja właśnie czekam z wynikami zarodków, płci nie znam ale jednak było dobrą decyzją badanie. Na 5 zarodków mieliśmy 11, 13 czyli nasz standard i jeszcze 19 przypadek 1 na milion... mam nadzieję że te zarodki sie utrzymają.
Czyli macie już wyniki ze 2 na 5 jest zdrowe? :) super że jest co transferować. To co, w grudniu transfer? :)

reklama
Do góry