Gosia0132
Fanka BB :)
Mi moja zawsze gada że max 55 . I jak teraz patrzę to miałam 54.95Dziewczyny pamiętacie może jaki miałyście wynik estradiolu przy rozpoczęciu stymulacji?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi moja zawsze gada że max 55 . I jak teraz patrzę to miałam 54.95Dziewczyny pamiętacie może jaki miałyście wynik estradiolu przy rozpoczęciu stymulacji?
Kurczę ja bym robiła co dwa dni jednak. Co trzy dni to tak trochę niemiarodajne… bo chyba ze nie będziesz interpretować za bardzo wynikówHahaha wiem, masz rację, ja dziś zrobiłam betę i zrobię w poniedziałek i chyba w czwartek. Raczej to nie ma znaczenia, że będzie co trzy dni? Wiem, że są kalkulatory na necie, które mówią czy przyrost jest prawidłowy chyba faktycznie już przestaje robić te sikance, bo to mnie za dużo nerwów kosztuje
Jaka ostatnia betę miałaś? Czekamy na wynik. Klinika robi w diagnostyce, masz dostęp do swoich badań czy czekasz na info od kliniki?Hahaha wiem, masz rację, ja dziś zrobiłam betę i zrobię w poniedziałek i chyba w czwartek. Raczej to nie ma znaczenia, że będzie co trzy dni? Wiem, że są kalkulatory na necie, które mówią czy przyrost jest prawidłowy chyba faktycznie już przestaje robić te sikance, bo to mnie za dużo nerwów kosztuje
Tak, są te kalkulatory i wyliczają ile było przyrostu przez 48h nawet jak przyrost robiony jest co 72h. Ja zrobiłam w sumie 5 bet - pierwszą 3+3, a ostatnią 4+5 i potem już byłam 5+0 na usgHahaha wiem, masz rację, ja dziś zrobiłam betę i zrobię w poniedziałek i chyba w czwartek. Raczej to nie ma znaczenia, że będzie co trzy dni? Wiem, że są kalkulatory na necie, które mówią czy przyrost jest prawidłowy chyba faktycznie już przestaje robić te sikance, bo to mnie za dużo nerwów kosztuje
To właśnie się załamałam, bo ostatnio miałam 78 i dostałam anty i zastrzyki, a mam teraz 67 zaraz wizyta, ale już zaczynam wątpić czy mi się kiedykolwiek uda zacząć stymulacjęMi moja zawsze gada że max 55 . I jak teraz patrzę to miałam 54.95
Mam dostęp do badańJaka ostatnia betę miałaś? Czekamy na wynik. Klinika robi w diagnostyce, masz dostęp do swoich badań czy czekasz na info od kliniki?
Czyli macie już wyniki ze 2 na 5 jest zdrowe? super że jest co transferować. To co, w grudniu transfer?Ja właśnie czekam z wynikami zarodków, płci nie znam ale jednak było dobrą decyzją badanie. Na 5 zarodków mieliśmy 11, 13 czyli nasz standard i jeszcze 19 przypadek 1 na milion... mam nadzieję że te zarodki sie utrzymają.
Właśnie chciałam co dwa dni, ale teraz nie zrobię w niedzielę w luxmed, więc umówiłam się na poniedziałekKurczę ja bym robiła co dwa dni jednak. Co trzy dni to tak trochę niemiarodajne… bo chyba ze nie będziesz interpretować za bardzo wyników
Przykro mi. Trzymam mocno kciuki za 2 pozostałe.Translokacja robertsonowska 11 i 13 chromosomu i przy tej Translokacji jak to powiedziała genetyk bardzo rzadko, mówi że w jej kadencji się nie zdarzyła mutacja 19 chromosomu a jedną moja komórka miała...
Tak obyCzyli macie już wyniki ze 2 na 5 jest zdrowe? super że jest co transferować. To co, w grudniu transfer?