reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

Jakie miałyście objawy podczas stymulacji?
Ja dziś 3 dzień i czuje, że mam brzuch wzdęty jak balon.
W pracy myślałam sobie rozpinać spodnie 🙈
Musiałam się pilnować żeby nie wstać z takim rozpiętymi gaciami bo miałam na sobie obcisłe body, więc żadna bkuzka by nie zasłoniła xD

reklama
Musiałam się pilnować żeby nie wstać z takim rozpiętymi gaciami bo miałam na sobie obcisłe body, więc żadna bkuzka by nie zasłoniła xD
Ja akurat fizycznie też miałam mega wzdęty brzuch, ale poza tym nic innego mi nie bylo

Ja też rozpinałam ale pod koniec :p na początku nic

Okej, lekarz był przed chwilą. Polip jak najbardziej był, jest usunięty. Dodatkowo miałam poprzerastane endometrium na tylnej ścianie i to też usunięte. Cd138 nie trzeba było brać, bo widać gołym okiem, że to endometrium jest cale zapalone + mikropolipy - dostałam od razu antybiotyk na 14 dni. No nic, szykujemy się na transfer w grudniu.
A Twój mąż też ma antybiotykoterapię w takiej sytuacji?

reklama
Do góry