reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

O kocham torty z kremem michalkowym, najlepszeee! Wyślij nam zdjęcie dzieła jak już będzie zrobione, ja też hobbystycznie dla rodziny zaczęłam robić torty i w przyszłym roku chciałabym się wybrać na jakiś kurs :p
Szkoda kasy na kurs! Ja sama się nauczyłam, robiłam dla rodziny i wychodzą mi już bardzo ładne 😀 a kurs z 2 tysiące 😀lepiej sobie piec do kawki dla wprawy♥😀

reklama
Okej, lekarz był przed chwilą. Polip jak najbardziej był, jest usunięty. Dodatkowo miałam poprzerastane endometrium na tylnej ścianie i to też usunięte. Cd138 nie trzeba było brać, bo widać gołym okiem, że to endometrium jest cale zapalone + mikropolipy - dostałam od razu antybiotyk na 14 dni. No nic, szykujemy się na transfer w grudniu.

Okej, lekarz był przed chwilą. Polip jak najbardziej był, jest usunięty. Dodatkowo miałam poprzerastane endometrium na tylnej ścianie i to też usunięte. Cd138 nie trzeba było brać, bo widać gołym okiem, że to endometrium jest cale zapalone + mikropolipy - dostałam od razu antybiotyk na 14 dni. No nic, szykujemy się na transfer w grudniu.
Prezent pod choinkę ♥️

Czyli po takim antybiotyku na zapalenie endometrium nie robi się już ponownej biopsji? Jednak dobrze wyszło, że wtedy trafiłaś na tego lekarza na usg

reklama
Do góry