reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Okej, lekarz był przed chwilą. Polip jak najbardziej był, jest usunięty. Dodatkowo miałam poprzerastane endometrium na tylnej ścianie i to też usunięte. Cd138 nie trzeba było brać, bo widać gołym okiem, że to endometrium jest cale zapalone + mikropolipy - dostałam od razu antybiotyk na 14 dni. No nic, szykujemy się na transfer w grudniu.
Super, wszystko będzie świeżutkie i zdrowiutkie dla kropka! 🥰

A teraz lepisz?
na szczęście na dzisiejszy tort nie 😅 ostatnio lepiłam latem. Na YouTubie jest pełno tutoriali na wszystko, też uważam że nie ma sensu na szkolenie iść :)

Załączniki

• IMG_8344.jpeg
    IMG_8344.jpeg
    120,9 KB · Wyświetleń: 130
Okej, lekarz był przed chwilą. Polip jak najbardziej był, jest usunięty. Dodatkowo miałam poprzerastane endometrium na tylnej ścianie i to też usunięte. Cd138 nie trzeba było brać, bo widać gołym okiem, że to endometrium jest cale zapalone + mikropolipy - dostałam od razu antybiotyk na 14 dni. No nic, szykujemy się na transfer w grudniu.
Teraz zakwasik i czekamy na grudzień;) po takim zabiegu zakwasik wskazany ;)

Boże też chce już być na l4 haha chyba też wtedy będę doskonalić moje umiejętności, może faktycznie kurs nie będzie potrzebny haha
a ja mam dość l4. Ileż można leżeć, złapałam lenia i generalnie nawet średnio mam siłę coś robić w domu. Do tego jeszcze mnie rozłożyły zatoki a leczenie ciążowe to nie leczenie dla mnie 😅

reklama
Do góry