reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Okej, lekarz był przed chwilą. Polip jak najbardziej był, jest usunięty. Dodatkowo miałam poprzerastane endometrium na tylnej ścianie i to też usunięte. Cd138 nie trzeba było brać, bo widać gołym okiem, że to endometrium jest cale zapalone + mikropolipy - dostałam od razu antybiotyk na 14 dni. No nic, szykujemy się na transfer w grudniu.
Super, wszystko będzie świeżutkie i zdrowiutkie dla kropka! 🥰

A teraz lepisz?
na szczęście na dzisiejszy tort nie 😅 ostatnio lepiłam latem. Na YouTubie jest pełno tutoriali na wszystko, też uważam że nie ma sensu na szkolenie iść :)

Załączniki

• IMG_8344.jpeg
    IMG_8344.jpeg
    120,9 KB · Wyświetleń: 123
Okej, lekarz był przed chwilą. Polip jak najbardziej był, jest usunięty. Dodatkowo miałam poprzerastane endometrium na tylnej ścianie i to też usunięte. Cd138 nie trzeba było brać, bo widać gołym okiem, że to endometrium jest cale zapalone + mikropolipy - dostałam od razu antybiotyk na 14 dni. No nic, szykujemy się na transfer w grudniu.
Teraz zakwasik i czekamy na grudzień;) po takim zabiegu zakwasik wskazany ;)

Boże też chce już być na l4 haha chyba też wtedy będę doskonalić moje umiejętności, może faktycznie kurs nie będzie potrzebny haha
a ja mam dość l4. Ileż można leżeć, złapałam lenia i generalnie nawet średnio mam siłę coś robić w domu. Do tego jeszcze mnie rozłożyły zatoki a leczenie ciążowe to nie leczenie dla mnie 😅

reklama
Do góry