amusedxxx
Fanka BB :)
Ale przeklinałam jak lepiłam swoją pierwszą powodzeniaJa z racji że dostałam l4, wczoraj zamówiłam masę cukrowa i mam w planach nauczyć się lepić figurki..może w weekend pierwsza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale przeklinałam jak lepiłam swoją pierwszą powodzeniaJa z racji że dostałam l4, wczoraj zamówiłam masę cukrowa i mam w planach nauczyć się lepić figurki..może w weekend pierwsza
Super, wszystko będzie świeżutkie i zdrowiutkie dla kropka!Okej, lekarz był przed chwilą. Polip jak najbardziej był, jest usunięty. Dodatkowo miałam poprzerastane endometrium na tylnej ścianie i to też usunięte. Cd138 nie trzeba było brać, bo widać gołym okiem, że to endometrium jest cale zapalone + mikropolipy - dostałam od razu antybiotyk na 14 dni. No nic, szykujemy się na transfer w grudniu.
A teraz lepisz?Ale przeklinałam jak lepiłam swoją pierwszą powodzenia
na szczęście na dzisiejszy tort nie ostatnio lepiłam latem. Na YouTubie jest pełno tutoriali na wszystko, też uważam że nie ma sensu na szkolenie iśćA teraz lepisz?
Przepięknena szczęście na dzisiejszy tort nie ostatnio lepiłam latem. Na YouTubie jest pełno tutoriali na wszystko, też uważam że nie ma sensu na szkolenie iść
Teraz zakwasik i czekamy na grudzień po takim zabiegu zakwasik wskazanyOkej, lekarz był przed chwilą. Polip jak najbardziej był, jest usunięty. Dodatkowo miałam poprzerastane endometrium na tylnej ścianie i to też usunięte. Cd138 nie trzeba było brać, bo widać gołym okiem, że to endometrium jest cale zapalone + mikropolipy - dostałam od razu antybiotyk na 14 dni. No nic, szykujemy się na transfer w grudniu.
Piękny, ja jeszcze takiej wprawy nie mam. Pochwalę się jutro. Dzisiaj wkładam wszystkie masyna szczęście na dzisiejszy tort nie ostatnio lepiłam latem. Na YouTubie jest pełno tutoriali na wszystko, też uważam że nie ma sensu na szkolenie iść
a ja mam dość l4. Ileż można leżeć, złapałam lenia i generalnie nawet średnio mam siłę coś robić w domu. Do tego jeszcze mnie rozłożyły zatoki a leczenie ciążowe to nie leczenie dla mnieBoże też chce już być na l4 haha chyba też wtedy będę doskonalić moje umiejętności, może faktycznie kurs nie będzie potrzebny haha
Tak we wtorekMiałaś transfer we wtorek? Ja to akurat o tym nie myślę, ale chciałabym już po prostu wiedzieć na czym stoję
z buraka? Planuje zakupićTeraz zakwasik i czekamy na grudzień po takim zabiegu zakwasik wskazany