Smerfetka1212
Początkująca w BB
transfer miałam 29,10 i zrobiłam wczoraj beta i jest mniej niż 2,5 ((
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
29,10 miałam transfer a wczoraj zrobiłam beta HCG i jest mniej niż 2,5 ((A jaki masz wynik i który dpt?
no to niestety, ale transfer po prostu nieudany. Jeśli chodzi o to, za którym razem się udało to nestety kwestia indywidualna, są tu dziewczyny, którym się udało za 1, 2 a są też takie które mają za sobą 7 transferów bez oczekiwanego efektu. Także trzeba próbować. Trzymam kciuki!transfer miałam 29,10 i zrobiłam wczoraj beta i jest mniej niż 2,5 ((
Nie martw się brakiem objawow. też się czułam normalnie dopiero po kilku dniach jak.usnac nie moglam a że śpię na brzuchu to mnie ciągnęło. A u mnie ok, brzuch pobolewa, biorę nospe. Tak, jutro beta i telefon do kliniki. Ciekawa jestem kiedy wyznacza wizytę.Całkowicie normalnie, jestem dziś w biurze to chociaż nie mam czasu na rozmyślanie a u Ciebie jak tam? Jutro kolejna beta?
Mi BR kazał mu dać znać co i jak, ja mu zawsze pisze SMS i odpisuje ekspresowo brakiem objawów się nie martwię, a jakby były to raczej bym to brała za działanie progesteronu, przy dwóch nieudanych transferach miałam ból pleców i takie ciągnięcie, a guzik z tego było haha dobrze, że mam cały weekend zaplanowany to nie będę miała czasu na słuchanie swojego ciała.. nie wiem czy testować w 5 czy 6 dpt, czy jest jakaś szansa, że 5dpt nie będzie ch.jocienia, a się jednak udało?Nie martw się brakiem objawow. też się czułam normalnie dopiero po kilku dniach jak.usnac nie moglam a że śpię na brzuchu to mnie ciągnęło. A u mnie ok, brzuch pobolewa, biorę nospe. Tak, jutro beta i telefon do kliniki. Ciekawa jestem kiedy wyznacza wizytę.
Ktoś leczy się w tfp ? Ile po transferze wizyta?
Na nawet nie mam do niego numeru, widzialam gościa dosłownie 4 razy powiem Ci ze 4 dnia byłam załamana testem, 5 dopiero wieczorem minimalnie świtało i szczerze to dziś bym czekała do 6 conajmniej. Ale ja też wstaje czesto w nocy na siku wiec może przez toMi BR kazał mu dać znać co i jak, ja mu zawsze pisze SMS i odpisuje ekspresowo brakiem objawów się nie martwię, a jakby były to raczej bym to brała za działanie progesteronu, przy dwóch nieudanych transferach miałam ból pleców i takie ciągnięcie, a guzik z tego było haha dobrze, że mam cały weekend zaplanowany to nie będę miała czasu na słuchanie swojego ciała.. nie wiem czy testować w 5 czy 6 dpt, czy jest jakaś szansa, że 5dpt nie będzie ch.jocienia, a się jednak udało?
Ja też bardzo dużo sikam, bo dużo pije… no chyba faktycznie 6dpt jest bezpieczneNa nawet nie mam do niego numeru, widzialam gościa dosłownie 4 razy powiem Ci ze 4 dnia byłam załamana testem, 5 dopiero wieczorem minimalnie świtało i szczerze to dziś bym czekała do 6 conajmniej. Ale ja też wstaje czesto w nocy na siku wiec może przez to
Hmm ja brałam piżamkę na pewno, kawę w termosie, wodę, nie wiem, czy dadzą Ci obiad, wiec jakaś kanapkę. Może tez książkę, bo nie wiem jak szybko po wybudzeniu Cię puszcza. Wez moze jakaś normalna podpasek, bo te szpitalne są tragiczne, moze w klinice lepsza dadzą. A mąż Ciebie odbierze prawda? Bo to jednak będziesz po znieczuleniu, wiec chyba nie powinnaś prowadzić auta jbc.@fckathy Jak szłaś na histero to co ze sobą brałaś? Nie wiem co mam wziąć oprócz kapci na zmianę xD