Agunia1401
Moderator
Proszę was o radę, jak podniesc ferrytyne pasuje mi porzadek zrobić przed transferem z badaniami.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie przyjmujemy innej opcji, grzaniec świąteczny i bąbelki sylwestrowe przekładamy na przyszły rokMi też wypadnie transfer w połowie grudnia i testowanie przed samymi świętami. Jak wszystko dobrze pójdzie oczywiiście
Bardzo chętnie!! Mi wystarczą pierogi i barszczNie przyjmujemy innej opcji, grzaniec świąteczny i bąbelki sylwestrowe przekładamy na przyszły rok
Zakładam, że fragment o wybrakowaniu miał być żartem, ale cholera - aż mnie zagotowało jak to przeczytałam!Moja mama ma 4 i też mówiła, że wszystkie ciąże od pierwszego strzała rodzeństwo też nie miało najmniejszego problemu z zachodzeniem, tylko ja jakaś wybrakowana
E tam przekładamy, wystarczy zamienić na wersje bez alkoNie przyjmujemy innej opcji, grzaniec świąteczny i bąbelki sylwestrowe przekładamy na przyszły rok
Jak byłam w poprzedniej ciazy wszystkie miały chcice na barszcz, jak jedna napisała następnego dnia jechałam kupowałam wszystko i gotowałam. Narobiłaś ochoty ale dzisiaj jadę na kawę o ciacho z kolezanka, akurat mam aso w takim miejscu w Krakowie że nie ma hindusa...Bardzo chętnie!! Mi wystarczą pierogi i barszcz
I kluski z makiem i miodem! Bez nich nie ma świątBardzo chętnie!! Mi wystarczą pierogi i barszcz
znasz mnie na tyle, że dla mnie słodkie rzeczy w takim wydanu nie są potrzebne ale smacznegoI kluski z makiem i miodem! Bez nich nie ma świąt
Ja też czekam na wizytę i jak wszystko będzie ok to transfer ok 23 .11 Więc znów będziemy testować w podobnym momencie . Ostatnio obie miałyśmy pecha . Teraz obu nam się musi udaćU mnie po staremu - jedziemy z kolejnym transferem. Jak liczę to prawdopodobnie 25.11 - może dostanę prezent na mikołajki . Generalnie nic nie proponowała z badań. Testy kupiłam i już nawet odesłałam teraz czekanie tydzień na wynik