reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

Planuje betę 7 dpt zrobić, ale muszę napisać w luxmed do położnej, żeby mi wystawiła skierowanie, robiła tak któraś z was? To może jednak 6dpt zacznę, żeby mnie nie kusiło iść wcześniej na betę
Wątpię, ze dostaniesz skierowanie od poloznej. Umów się na teleporade do gina. Ja dostałam trzy skierowania na teleporadach, raz powiedziałam, ze miałam dwie kreski, drugi raz, ze przyrost, a trzeci raz po porostu powiedziałam, ze chce zbadać. Mi położna kazała iść na usg i dała mi na nie skierowanie, które się swoją droga przydało :))

W załączniku odpowiedz położnej, która prosiłam o skierowanie na betę.

Załączniki

• CC25697D-708B-4E2E-A640-3EBB4A557F67.jpeg
    CC25697D-708B-4E2E-A640-3EBB4A557F67.jpeg
    166,5 KB · Wyświetleń: 43
reklama
no fakt, że późno, ale bez jedzenia to raczej tak normalnie przed narkozą. Tylko nie będę mogła tego przespać, tak jakby się stało gdybym miała go rano
Nie No tak, tylko ja np jak miałam histeroskopie to najpóźniej o 10 rano z przyjęciem do szpitala o 7, wiec to trochę inaczej niż o 15, dlatego jestem w szoku. Ja mówię „aha” jak mnie zatyka 😂

Nie No tak, tylko ja np jak miałam histeroskopie to najpóźniej o 10 rano z przyjęciem do szpitala o 7, wiec to trochę inaczej niż o 15, dlatego jestem w szoku. Ja mówię „aha” jak mnie zatyka 😂
no ja też uważam, że to dziwnie i niestandardowo, ale co mam robić, pójdę 😂 najgorsze jest to, że mam tą wizytę w sobotę na usg w razie czego i kiedy ja to odwołam... A pewnie będę musiała odwołać

Do góry