reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
u mnie był zarodek i serduszko w 21dpt bo aż sprawdziłam na opisie 😅 więc trzymam kciuki że będzie i u Ciebie. Ja 7.11 mam USG prenatalne 🙈 jak ten czas leci
Ale super! Ja za Was też trzymam ❤️
Jestem ciekawa czy przy becie ponad 1000 będzie widać już zarodek? Ktoś ma jakieś swoje doświadczenie?

u mnie był zarodek i serduszko w 21dpt bo aż sprawdziłam na opisie 😅 więc trzymam kciuki że będzie i u Ciebie. Ja 7.11 mam USG prenatalne 🙈 jak ten czas leci
też idę w 21dpt w poniedziałek 🙈 chociaż jeszcze wyrwałam termin do spoko lekarki w luxmedzie na czwartek, ale jeszcze nie wiem czy pójdę czy sobie odpuszczę :)

W 4 punkcie tak ale zobacz na koniec
Wiesz co to chyba jest tak jak wcześniej, ja robiłam 7 dnia i mu pisałam sms i kazał mi powtórzyć za dwa dni. Tylko ja zawsze robiłam pierwsza betę na swój koszt, ale te te z zamierzam dwa razy w klinice zrobić, pytałaś może czy progesteron też można skontrolować? Bo ja miałam dwa razy betę 0 i progesteron robiłam przy pierwszym sprawdzaniu i potem już mi
Nie robili drugi raz progesteronu, ale skoro mi się należy to teraz się zamierzam o to
Upomnieć :D

Wiesz co to chyba jest tak jak wcześniej, ja robiłam 7 dnia i mu pisałam sms i kazał mi powtórzyć za dwa dni. Tylko ja zawsze robiłam pierwsza betę na swój koszt, ale te te z zamierzam dwa razy w klinice zrobić, pytałaś może czy progesteron też można skontrolować? Bo ja miałam dwa razy betę 0 i progesteron robiłam przy pierwszym sprawdzaniu i potem już mi
Nie robili drugi raz progesteronu, ale skoro mi się należy to teraz się zamierzam o to
Upomnieć :D
Ja wszystkie bety będę robić na własny koszt. Taniej wyjdzie niż jechać do kliniki 2 h jedna strone żeby zrobić badanie krwi..

reklama
Do góry