reklama
Gosia0132
Fanka BB :)
Szybko u ciebieW większości klinikach chcą betę 9-10 dzień a w mojej na zaleceniach w ostatnim podpunkcie pisze ze chcą 7 dpt. Skąd ta różnica?
Motylkowa!
Kwestia podejścia lekarza. U mnie też była weryfikacja w klinice 7 dpt. Badając w 10 dniu można nie wyłapać np biochema. Ja akurat jestem za testowaniem wcześniej - szczególnie jak się bierze siatę leków to lepiej wiedzieć wcześniej jakby coś było nie po myśli.W większości klinikach chcą betę 9-10 dzień a w mojej na zaleceniach w ostatnim podpunkcie pisze ze chcą 7 dpt. Skąd ta różnica?
21dpt, to tak granicznieJaki to bedzie dzień?
raisonnablement
O to zmienili coś, bo w sierpniu mieli jeszcze 9-10 dptW większości klinikach chcą betę 9-10 dzień a w mojej na zaleceniach w ostatnim podpunkcie pisze ze chcą 7 dpt. Skąd ta różnica?
Czyli jednym słowem na rękę miKwestia podejścia lekarza. U mnie też była weryfikacja w klinice 7 dpt. Badając w 10 dniu można nie wyłapać np biochema. Ja akurat jestem za testowaniem wcześniej - szczególnie jak się bierze siatę leków to lepiej wiedzieć wcześniej jakby coś było nie po myśli.
Ja tak samo Obiecałam sobie, że będę cierpliwa, a sikałam od 4dpt dwa razy dziennieNo coś ty sikam od wczoraj. Przecież ja nienormalna (co będą leżeć )
W 4 punkcie tak ale zobacz na koniecO to zmienili coś, bo w sierpniu mieli jeszcze 9-10 dpt
Załączniki
Ja miałam robioną betę 6 i 8 dpt, a klinika zalecała 9 i i tak doktor kazała mi zrobić w 9W większości klinikach chcą betę 9-10 dzień a w mojej na zaleceniach w ostatnim podpunkcie pisze ze chcą 7 dpt. Skąd ta różnica?
reklama
Jak testy u Ciebie?Szybko u ciebie