A wracając do pytania , tak zrobię też progesteron. Wczoraj zrobiłam bo jakoś mam wrażenie że ten pecherzyk mi nie pękł, a mam zalecone tylko 2x cyclogest 400. Wynik 18.6. Szału nie ma ale źle też chyba nie.No to racja, ja mam 15 km więc inna sprawa
reklama
raisonnablement
Fanka BB :)
Też zawsze miałam taką dawkę progesteronu, wydaje mi się, że jest ok ten progesteron, a jak się zarodek zagnieździ to będzie go jeszcze więcej więc na spokojnieA wracając do pytania , tak zrobię też progesteron. Wczoraj zrobiłam bo jakoś mam wrażenie że ten pecherzyk mi nie pękł, a mam zalecone tylko 2x cyclogest 400. Wynik 18.6. Szału nie ma ale źle też chyba nie.
Oby do jutra. Wczoraj i dziś czuje dziwny spokój. Oby jutro strach się nie spotęgowałTeż zawsze miałam taką dawkę progesteronu, wydaje mi się, że jest ok ten progesteron, a jak się zarodek zagnieździ to będzie go jeszcze więcej więc na spokojnie
LadyCaro
Hej, informuję, że dostałam okres. 8 listopada histero i zapisałam się na 9 lisitopada na USG na wszelki wypadek. Najśmieszniejsze jest to, ze to USG jest u tego samego lekarza co będzie mi robił histero No nic, jak pójdę na histero to z nim pogadam i wszystko ustalę.
Tak, tak, wiem. Ale właśnie jutro chcę podjeść do takiego lekarza na miejscu, zobaczyć czy jest zarodek w ogóle, będzie tej bety ponad 1000 właśnie, a w przyszły czwartek mam w klinice już u mojej Doktor i się zastanawiam czy jutro coś zobaczydo tego 7.11 to wzrośnie Ci beta powyżej 1000 powinien być pęcherzyk a zarodek powyżej 10000.
Super! I kolejny krok do przoduHej, informuję, że dostałam okres. 8 listopada histero i zapisałam się na 9 lisitopada na USG na wszelki wypadek. Najśmieszniejsze jest to, ze to USG jest u tego samego lekarza co będzie mi robił histero No nic, jak pójdę na histero to z nim pogadam i wszystko ustalę.
LadyCaro
zobaczymy... ja tam się czuję jakbym ciągle stała w miejscuSuper! I kolejny krok do przodu
raisonnablement
Ja się podobnie czuję, tutaj każda pozytywna beta, a ja pewnie znowu odwalę trzecim 0.. im bliżej tym moje nastawienie jakieś gorsze…zobaczymy... ja tam się czuję jakbym ciągle stała w miejscu
LadyCaro
no, ja mam podobne poczucie. Dlatego trochę zniknęłam z wątku. Jak widzę kolejną stymulację z 7 zarodkami, a ja siedzę z tym moim jednym. I, żeby nie było - cieszę się z sukcesów, ale wiecie. Znowu zwycięstwo, znowu nie my.Ja się podobnie czuję, tutaj każda pozytywna beta, a ja pewnie znowu odwalę trzecim 0.. im bliżej tym moje nastawienie jakieś gorsze…
reklama
Devin
Moderator
Tak dorzucili bo ja teraz też badałam 6 dnia i 10 dnia. Ogolnie w sobotę mam 5 weryfikację wszystko z klinikiO to zmienili coś, bo w sierpniu mieli jeszcze 9-10 dpt