reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
A wracając do pytania , tak zrobię też progesteron. Wczoraj zrobiłam bo jakoś mam wrażenie że ten pecherzyk mi nie pękł, a mam zalecone tylko 2x cyclogest 400. Wynik 18.6. Szału nie ma ale źle też chyba nie.
Też zawsze miałam taką dawkę progesteronu, wydaje mi się, że jest ok ten progesteron, a jak się zarodek zagnieździ to będzie go jeszcze więcej więc na spokojnie

do tego 7.11 to wzrośnie Ci beta 😊 powyżej 1000 powinien być pęcherzyk a zarodek powyżej 10000.
Tak, tak, wiem. Ale właśnie jutro chcę podjeść do takiego lekarza na miejscu, zobaczyć czy jest zarodek w ogóle, będzie tej bety ponad 1000 właśnie, a w przyszły czwartek mam w klinice już u mojej Doktor i się zastanawiam czy jutro coś zobaczy 🫣

Ja się podobnie czuję, tutaj każda pozytywna beta, a ja pewnie znowu odwalę trzecim 0.. im bliżej tym moje nastawienie jakieś gorsze…
no, ja mam podobne poczucie. Dlatego trochę zniknęłam z wątku. Jak widzę kolejną stymulację z 7 zarodkami, a ja siedzę z tym moim jednym. I, żeby nie było - cieszę się z sukcesów, ale wiecie. Znowu zwycięstwo, znowu nie my.

reklama
Do góry