Ja mam dziś 5dpt ale nie mam odwagi , chyba pójdę dopiero na betę w czwartek jak mam ustaloneTrzymam się tego
reklama
u mnie był zarodek i serduszko w 21dpt bo aż sprawdziłam na opisie więc trzymam kciuki że będzie i u Ciebie. Ja 7.11 mam USG prenatalne jak ten czas leci21dpt, to tak granicznie
Ale super! Ja za Was też trzymamu mnie był zarodek i serduszko w 21dpt bo aż sprawdziłam na opisie więc trzymam kciuki że będzie i u Ciebie. Ja 7.11 mam USG prenatalne jak ten czas leci
Jestem ciekawa czy przy becie ponad 1000 będzie widać już zarodek? Ktoś ma jakieś swoje doświadczenie?
amusedxxx
Moderator
też idę w 21dpt w poniedziałek chociaż jeszcze wyrwałam termin do spoko lekarki w luxmedzie na czwartek, ale jeszcze nie wiem czy pójdę czy sobie odpuszczęu mnie był zarodek i serduszko w 21dpt bo aż sprawdziłam na opisie więc trzymam kciuki że będzie i u Ciebie. Ja 7.11 mam USG prenatalne jak ten czas leci
raisonnablement
Fanka BB :)
Wiesz co to chyba jest tak jak wcześniej, ja robiłam 7 dnia i mu pisałam sms i kazał mi powtórzyć za dwa dni. Tylko ja zawsze robiłam pierwsza betę na swój koszt, ale te te z zamierzam dwa razy w klinice zrobić, pytałaś może czy progesteron też można skontrolować? Bo ja miałam dwa razy betę 0 i progesteron robiłam przy pierwszym sprawdzaniu i potem już miW 4 punkcie tak ale zobacz na koniec
Nie robili drugi raz progesteronu, ale skoro mi się należy to teraz się zamierzam o to
Upomnieć
raisonnablement
Ja chyba też tak zrobię, wcześniej nie zrobiłam ani jednego testu, ale chyba zakupię te szczęśliwe easy@home polecane przez @amusedxxxJeszcze jest czas. Ja chyba z testami będę chciała wytrzymać do 5 dnia..
Ja wszystkie bety będę robić na własny koszt. Taniej wyjdzie niż jechać do kliniki 2 h jedna strone żeby zrobić badanie krwi..Wiesz co to chyba jest tak jak wcześniej, ja robiłam 7 dnia i mu pisałam sms i kazał mi powtórzyć za dwa dni. Tylko ja zawsze robiłam pierwsza betę na swój koszt, ale te te z zamierzam dwa razy w klinice zrobić, pytałaś może czy progesteron też można skontrolować? Bo ja miałam dwa razy betę 0 i progesteron robiłam przy pierwszym sprawdzaniu i potem już mi
Nie robili drugi raz progesteronu, ale skoro mi się należy to teraz się zamierzam o to
Upomnieć
Twarde z Was sztuki, ja tak planowałam, ale szybciutko polegałamJa mam dziś 5dpt ale nie mam odwagi , chyba pójdę dopiero na betę w czwartek jak mam ustalone
raisonnablement
No to racja, ja mam 15 km więc inna sprawaJa wszystkie bety będę robić na własny koszt. Taniej wyjdzie niż jechać do kliniki 2 h jedna strone żeby zrobić badanie krwi..
reklama
do tego 7.11 to wzrośnie Ci beta powyżej 1000 powinien być pęcherzyk a zarodek powyżej 10000.Ale super! Ja za Was też trzymam
Jestem ciekawa czy przy becie ponad 1000 będzie widać już zarodek? Ktoś ma jakieś swoje doświadczenie?