Ale dziwnie napisane, każą i tak i takW 4 punkcie tak ale zobacz na koniec
reklama
Dopytam jutro.Ale dziwnie napisane, każą i tak i tak
Motylkowa!
Fanka BB :)
każda klinika sobie sama ustala kiedy robić weryfikację - nie jest to odgórnie ustalone programowo. Niektóre zalecają w 12 albo i nawet 14 dniu po transferze - co jest dla mnie totalnym kosmosem. U mnie oficjalna rozpiska z zaleceniami po transferze też miała bodajże napisane że beta 12 dpt. Ale lekarka kazała nie czekać i zrobić 7 dpt
JaCzy ktoś testuje w tym tygodniu?
Ja też mam zrobić 7dpt dla klinikiW większości klinikach chcą betę 9-10 dzień a w mojej na zaleceniach w ostatnim podpunkcie pisze ze chcą 7 dpt. Skąd ta różnica?
sucrebouche
Zaciekawiona BB
Ja miałam wczoraj transfer i mi Pani doktor powiedział żebym betę zrobiła w 12 - 14 dniu.
Gosia0132
BiałeJak testy u Ciebie?
Jeszcze jest czas. Ja chyba z testami będę chciała wytrzymać do 5 dnia..Białe
Gosia0132
Generalnie 14 dpt robić betę to dla mnie przegięcie. Przecież magicznie nie pojawi się ta druga kreska a przedłużają tylko niepotrzebnie cierpnie (jak mamy nieudany transfer). U mnie faktycznie na dokumentach od embriologa jest informacja, że chcą betę po 14 dniach. Zakładam, że nie chciało im się zmieniać formatu dokumentu bo generalnie klinika chce tego 10 tegokażda klinika sobie sama ustala kiedy robić weryfikację - nie jest to odgórnie ustalone programowo. Niektóre zalecają w 12 albo i nawet 14 dniu po transferze - co jest dla mnie totalnym kosmosem. U mnie oficjalna rozpiska z zaleceniami po transferze też miała bodajże napisane że beta 12 dpt. Ale lekarka kazała nie czekać i zrobić 7 dpt
reklama
Gosia0132
Trzymam się tegoJeszcze jest czas. Ja chyba z testami będę chciała wytrzymać do 5 dnia..