reklama
A kiedy miałaś transfer dokładnie?
Gosia0132
Fanka BB :)
Trochę cycki mi przeszkadzają, ale wiem że to wina duzego proga. Staram się nie nakręcam. Sikalam dzisiaj - mąż nawet poczytał sobie rozpiskę kiedy i w jakim czasie dochodzi do zapłodnienia i produkcji bety i jest tym drugim biegunem że jeszcze za wcześnie na kreskęJak się czujesz?
Gosia0132
W piątek . Dzisiaj 4dpt. Betę dla kliniki mam zrobić w poniedziałek, ale znając siebie dla spokoju wybiorę się jeszcze w piątekA kiedy miałaś transfer dokładnie?
Trzymamy kciuki, dawaj znacW piątek . Dzisiaj 4dpt. Betę dla kliniki mam zrobić w poniedziałek, ale znając siebie dla spokoju wybiorę się jeszcze w piątek
Agunia1401
Moderator
Jak mnie drażnią dzisiaj, chyba po tych hormonach źle reaguje ale 800+ nie zdało rezultatu... już podstawę sobie robią żeby je zabrać, a mi np opłaca to przedszkole i nie muszę ponosić dodatkowych kosztów z wypłaty... a nie widzą że niż wszedł w wiek rozrodczy plus popatrzmy ile par skorzystało z refundacji iv a ile par ma problem żeby podejsc bo wiara lub przekonania nie pozwalają.
Agunia1401
Moderator
Jaki to bedzie dzień?A ja zrobiłam betę, z ciekawości, bo nudności mam okrutne i dzisiaj prawie 1000 Wizytę mam umówią na 07.11, więc może do tego czasu będzie serduszko?
Devin
Moderator
Nie sikasz na test?W piątek . Dzisiaj 4dpt. Betę dla kliniki mam zrobić w poniedziałek, ale znając siebie dla spokoju wybiorę się jeszcze w piątek
reklama
Gosia0132
No coś ty sikam od wczoraj. Przecież ja nienormalna (co będą leżeć )Nie sikasz na test?