Będzie dobrze! Uda sięNiestety pierwsze.
Mnie przy pierwszym dziecko udała się 3 próba...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będzie dobrze! Uda sięNiestety pierwsze.
po zakwalifikowaniu wszystkie badania powinny być refundowaneDziewczyny a co macie z mężami zalecone z badań po wizycie kwalifikacyjnej? I ile to kosztowało albo będzie kosztować ?
Ale super jaka beta obecnie ?Wytłumaczcie mi czemu nawet patrząc na te ciemniejące testy świruje że jutro znowu będzie rozczarowanie dawno mnie tak nic psychicznie nie przetyralo
Ja tez się denerwuje i jestem przygotowana na najgorsze.Wytłumaczcie mi czemu nawet patrząc na te ciemniejące testy świruje że jutro znowu będzie rozczarowanie dawno mnie tak nic psychicznie nie przetyralo
Powinnyale wiemy jak jestpo zakwalifikowaniu wszystkie badania powinny być refundowane
Szczerze? Przez całe życie nie zrobiłam tyle testówWytłumaczcie mi czemu nawet patrząc na te ciemniejące testy świruje że jutro znowu będzie rozczarowanie dawno mnie tak nic psychicznie nie przetyralo
Wydaje mi się, ze niestety ciąża po takim czasie starań jest niestety obciążona strachem przed stratą, bo przecież tyle razy się nie udało, czemu miałoby teraz. A tymbardziej z doświadczeniem, które niestety macie z poprzedniego transferu myślę, ze niestety, ale przez cały czas ciazy będzie gdzieś tam z tylu głowy stres. Mi pomogło powiedzenie bliskim o ciąży, staram się nie czytać trudnych historii, dlatego tez polecam dołączyć do grupy mam po jakimś czasie. Na majówkach były taki moment, ze dużo dziewczyn traciło i musiałam się usunąć, bo to źle na mnie działało. mi na głowę tez dobrze robią regularne kontrole i gadanie do brzucha. Oraz jak się gorzej mam to mówię mężowi i on działa wtedy odpowiednioWytłumaczcie mi czemu nawet patrząc na te ciemniejące testy świruje że jutro znowu będzie rozczarowanie dawno mnie tak nic psychicznie nie przetyralo
Bo masz za sobą bardzo trudne doświadczenie i boisz się powtórki. Ten lęk jest zupełnie zrozumiały na emocjonalnym poziomie i warto go utulić. Plus progesteron nie pomagaWytłumaczcie mi czemu nawet patrząc na te ciemniejące testy świruje że jutro znowu będzie rozczarowanie dawno mnie tak nic psychicznie nie przetyralo
Pięknie już się wybarwia kreska! jutro musi być super wynik bety. I będzie, jestem o tym przekonanaWytłumaczcie mi czemu nawet patrząc na te ciemniejące testy świruje że jutro znowu będzie rozczarowanie dawno mnie tak nic psychicznie nie przetyralo
wczoraj 205Ale super jaka beta obecnie ?