Przykro mi jakie masz amh ?Niestety, jeden zarodek przestal się rozwijać w 3 dobie, hodowla drugiego była przedluzona do 6 doby, ale się nie udało. Czekam na okres i kolejną stymulację.
reklama
Amh mam 0.47, poza tym jestem dość stara . Próbuję, mam nadzieję ze jeszcze dwa cykle przed połową grudnia zdążę.Przykro mi jakie masz amh ?
alamakootaa
Aktywna w BB
Ja miałam coś takiego, poczytaj o protokole EPP od 21 dc do 9 dc przyjmowałam Estrofem 2x1, dzień przerwy i start stymulacjiTeraz mam 9 DC, w dniu wizyty będzie 13 DC. Wiem że mam mieć długi protokół ale bez brania tabletek anty, więc nie do końca wiem jak to wygląda. Mam cichą nadzieję że na koniec tego cyklu dostanę już jakieś leki. Oczywiście będę was informować
Może któraś z dziewczyn też tak miała?
amusedxxx
Fanka BB :)
tak, pewnie koło 8Odliczamy godziny! Rano pójdziesz?
Nie jest źle... Ja mam amh 0,25 w wieku 36 lat. Pobrali mi 6 komórek. Zapłodniły się tylko 2 - jedna przestała się rozwijać w 3 dobie. Drugą- blastocystę podali mi w 5 dobie i niestety biochem zarodek klasy 2BBAmh mam 0.47, poza tym jestem dość stara . Próbuję, mam nadzieję ze jeszcze dwa cykle przed połową grudnia zdążę.
amusedxxx
masz dobry wynik więc tylko się cieszyć że nie musisz się faszerować większą ilościąDziewczyny jaki miałyście progesteron w dniu transferu? Ja właśnie jestem po transferze prog 29 . Mam tylko 2x1 cyklogest i lekarka powiedziała że nie zwiększamy , a wy wszystkie piszecie że tak dużo tego bierzecie w różnych postaciach .
Trochę się martwię że mało biorę .
bardzo ładny!Dziewczyny jaki miałyście progesteron w dniu transferu? Ja właśnie jestem po transferze prog 29 . Mam tylko 2x1 cyklogest i lekarka powiedziała że nie zwiększamy , a wy wszystkie piszecie że tak dużo tego bierzecie w różnych postaciach .
Trochę się martwię że mało biorę .
Ja miałam 18 i 2x cyclogest i 2x progesreron besins i lekarz pisał że jest ok
Ciagle mam nadzieję. Rok temu zaszłam naturalnie, ale zarodek przestal się rozwijac w 6tc. Pamiętam, że podczas koronacji króla Karola robiłam testNie jest źle... Ja mam amh 0,25 w wieku 36 lat. Pobrali mi 6 komórek. Zapłodniły się tylko 2 - jedna przestała się rozwijać w 3 dobie. Drugą- blastocystę podali mi w 5 dobie i niestety biochem zarodek klasy 2BB
Lily_of_the_valley
Hej a kiedy było wykonane pierwsze badanie nasienia? Od tamtego czasu było jakieś leczenie?Cześć! Jestem tutaj u was nową, w styczniu idziemy na wizytę kwalifikacyjną do bociana w Katowicach za mną dwa poronienia 2020 i 2022 od tej pory brak ciąży, ja mam wiele badań wykonanych i wszystko ok! Za to u męża… nasienie katastrofa. W Maju było plemników 0.. wczorajsze badanie wykazało plemniki, mało ale się pojawiły! Myślicie że uda się nam zakwalifikować?
Czy to trzeba w ciągu 12 miesięcy być u lekarza co dwa miesiące heh?
Wydaje mi się, że powinniście dostać kwalifikację bez problemu. Jeśli poronienia są udokumentowane, Ty masz sporo badań zrobionych i teraz macie odkrytą przyczynę, to nic nie stoi na przeszkodzie.
My też w Bocianie w Katowicach, czekamy na rozpoczęcie stymulacji.
reklama