reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Teraz mam 9 DC, w dniu wizyty będzie 13 DC. Wiem że mam mieć długi protokół ale bez brania tabletek anty, więc nie do końca wiem jak to wygląda. Mam cichą nadzieję że na koniec tego cyklu dostanę już jakieś leki. Oczywiście będę was informować ❤️

Może któraś z dziewczyn też tak miała? 🤔
Ja miałam coś takiego, poczytaj o protokole EPP :) od 21 dc do 9 dc przyjmowałam Estrofem 2x1, dzień przerwy i start stymulacji

Amh mam 0.47, poza tym jestem dość stara 😀. Próbuję, mam nadzieję ze jeszcze dwa cykle przed połową grudnia zdążę.
Nie jest źle... Ja mam amh 0,25 w wieku 36 lat. Pobrali mi 6 komórek. Zapłodniły się tylko 2 - jedna przestała się rozwijać w 3 dobie. Drugą- blastocystę podali mi w 5 dobie i niestety biochem :( zarodek klasy 2BB :(

Dziewczyny jaki miałyście progesteron w dniu transferu? Ja właśnie jestem po transferze prog 29 . Mam tylko 2x1 cyklogest i lekarka powiedziała że nie zwiększamy , a wy wszystkie piszecie że tak dużo tego bierzecie w różnych postaciach .
Trochę się martwię że mało biorę .
masz dobry wynik więc tylko się cieszyć że nie musisz się faszerować większą ilością :)

Dziewczyny jaki miałyście progesteron w dniu transferu? Ja właśnie jestem po transferze prog 29 . Mam tylko 2x1 cyklogest i lekarka powiedziała że nie zwiększamy , a wy wszystkie piszecie że tak dużo tego bierzecie w różnych postaciach .
Trochę się martwię że mało biorę .
bardzo ładny!
Ja miałam 18 i 2x cyclogest i 2x progesreron besins i lekarz pisał że jest ok

Nie jest źle... Ja mam amh 0,25 w wieku 36 lat. Pobrali mi 6 komórek. Zapłodniły się tylko 2 - jedna przestała się rozwijać w 3 dobie. Drugą- blastocystę podali mi w 5 dobie i niestety biochem :( zarodek klasy 2BB :(
Ciagle mam nadzieję. Rok temu zaszłam naturalnie, ale zarodek przestal się rozwijac w 6tc. Pamiętam, że podczas koronacji króla Karola robiłam test 😃

Cześć! Jestem tutaj u was nową, w styczniu idziemy na wizytę kwalifikacyjną do bociana w Katowicach :) za mną dwa poronienia 2020 i 2022 od tej pory brak ciąży, ja mam wiele badań wykonanych i wszystko ok! Za to u męża… nasienie katastrofa. W Maju było plemników 0.. wczorajsze badanie wykazało plemniki, mało ale się pojawiły! Myślicie że uda się nam zakwalifikować?
Czy to trzeba w ciągu 12 miesięcy być u lekarza co dwa miesiące heh?
Hej 🙂 a kiedy było wykonane pierwsze badanie nasienia? Od tamtego czasu było jakieś leczenie?

Wydaje mi się, że powinniście dostać kwalifikację bez problemu. Jeśli poronienia są udokumentowane, Ty masz sporo badań zrobionych i teraz macie odkrytą przyczynę, to nic nie stoi na przeszkodzie.

My też w Bocianie w Katowicach, czekamy na rozpoczęcie stymulacji.

reklama
Do góry