reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Ciekawe co mi wyjdzie za termin, jak tak późno beta ruszyła. Aplikacja pokazuje 25.06, ale ciekawe.
A umówili Cię już na wizytę do kliniki ta w ramach refundacji? Mnie już umówili w dniu transferu na 4.11.
Ciekawe czy w piątek nie będę jej musiała odwoływać 🥲
Trochę loteria z tymi terminami 😅
U mnie umawiają tylko teleporadę dzień po zrobieniu bety. U mnie to akurat będzie w sobotę, wtedy się dowiem od lekarki kiedy powinnam przyjść na usg 🥹

Ciekawe co mi wyjdzie za termin, jak tak późno beta ruszyła. Aplikacja pokazuje 25.06, ale ciekawe.
A umówili Cię już na wizytę do kliniki ta w ramach refundacji? Mnie już umówili w dniu transferu na 4.11.
Ciekawe czy w piątek nie będę jej musiała odwoływać 🥲
A na kiedy masz zaplanowaną wizytę, ile dpt?
Jeśli przyrost piątkowy będzie ok to mogę rozważyć założenie wątku, chyba że mnie ktoś wyprzedzi 😄

Trochę loteria z tymi terminami 😅
U mnie umawiają tylko teleporadę dzień po zrobieniu bety. U mnie to akurat będzie w sobotę, wtedy się dowiem od lekarki kiedy powinnam przyjść na usg 🥹
U mnie w dniu weryfikacji dzwonią.
6 i 10 dpt rano oddawałam krew i o 12 dzwoniła z wynikami i jak dalej leki.
I w piątek mam tak samo. Mam IV weryfikację 😅dobrze że dorzucili te weryfikację to człowiek spokojniejszy i nie trzeba samemu badać 😃

reklama
Do góry