reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

In vitro 2024 - refundacja

no ja trochę już przerobiłam ten zawód, nie spodziewam się jakigoś sukcesu z tym jednym zarodkiem i wiiem, że jeśli się nie uda na bank od razu kiedy będę mogła podejdę do kolejnej stymulacji. Teraz mi sie wydaje, ze to już ostatnia, ale jak widać, granica się ciągle przesuwa.
Tyle o sobie wiemy, na ile nas sprawdzono… mocno trzymam kciuki, że za jakiś czas wszystkie będziemy pisać jak nam ciężko chodzić i się ruszać i będziemy doszukiwać się znaków zbliżających porodów :) ❤️

reklama
Niestety często jest też tak że to pierwsze podejście jest testowe, żeby zobaczyć jak reaguje organizm na leki itp. A przy kolejnym podejściu lekarz już by kombinował co zrobić lepiej 😌
no właśnie mi od razu dali dwa leki na stymulkę, a organizm i tak słabo zareagował. W sesnie na usg wyglądało to okej, ale potem się zesrało - niedość, że pobrali połowę z tego co się spodziewali to jeszcze ponad połowa poszła się śmiać...

no właśnie mi od razu dali dwa leki na stymulkę, a organizm i tak słabo zareagował. W sesnie na usg wyglądało to okej, ale potem się zesrało - niedość, że pobrali połowę z tego co się spodziewali to jeszcze ponad połowa poszła się śmiać...
Czyli następnym razem na pewno dostałabyś jeszcze inne leki. Ale ja coś czuję, że nie będzie następnego razu, chyba że po rodzeństwo dla Waszej śnieżynki 🤞🏻

reklama
Do góry