reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Ciekawe co mi wyjdzie za termin, jak tak późno beta ruszyła. Aplikacja pokazuje 25.06, ale ciekawe.
A umówili Cię już na wizytę do kliniki ta w ramach refundacji? Mnie już umówili w dniu transferu na 4.11.
Ciekawe czy w piątek nie będę jej musiała odwoływać 🥲
Trochę loteria z tymi terminami 😅
U mnie umawiają tylko teleporadę dzień po zrobieniu bety. U mnie to akurat będzie w sobotę, wtedy się dowiem od lekarki kiedy powinnam przyjść na usg 🥹

Ciekawe co mi wyjdzie za termin, jak tak późno beta ruszyła. Aplikacja pokazuje 25.06, ale ciekawe.
A umówili Cię już na wizytę do kliniki ta w ramach refundacji? Mnie już umówili w dniu transferu na 4.11.
Ciekawe czy w piątek nie będę jej musiała odwoływać 🥲
A na kiedy masz zaplanowaną wizytę, ile dpt?
Jeśli przyrost piątkowy będzie ok to mogę rozważyć założenie wątku, chyba że mnie ktoś wyprzedzi 😄

Trochę loteria z tymi terminami 😅
U mnie umawiają tylko teleporadę dzień po zrobieniu bety. U mnie to akurat będzie w sobotę, wtedy się dowiem od lekarki kiedy powinnam przyjść na usg 🥹
U mnie w dniu weryfikacji dzwonią.
6 i 10 dpt rano oddawałam krew i o 12 dzwoniła z wynikami i jak dalej leki.
I w piątek mam tak samo. Mam IV weryfikację 😅dobrze że dorzucili te weryfikację to człowiek spokojniejszy i nie trzeba samemu badać 😃

reklama
Do góry