reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Właśnie poprzednim razem to bardziej skupialiśmy się na dawkowaniu w staraniach naturalnych ( miałam całą ampułkę w dzień owulki a potem od pozytywa 1/3 dawki co 2 dzień) a przy rozrodzie wspomaganym mówiła, że porozmawiamy na osobnej wizycie, ale wspomniała, że około 10 tc też będzie odstawiany Accofil ( niestety terminy są teraz odległe do niej dopiero na grudzień) 🙄 i tutaj taka jakby przerwa z tym Accofilem w zaleceniach już jak HCG będzie się wydzielać takie to dziwne dla mnie.
Dziwne rzeczywiście. Ja jestem pod opieką dwóch immunolożek i obydwie się zgadzają z tym, ze pełne dawkowanie do 9+0, a potem stopniowe schodzenie do 12+0

Teraz za to czytam, że testy facelle lubią oszukiwać, kiedyś czytałam że pinki lubią oszukiwać… ehh, chyba czas się położyć spać, bo głowa świruje. Powiem Wam dziewczyny, że my staraczki to mamy naprawdę pod górkę wiecznie…
ja po transferze 1 raz w życiu zobaczyłam kreskę na pinku właśnie, a zawsze na pinkach miałam biel vizira. Co prawda wieczorem kupiłam 3 z apteki różne żeby jeszcze się upewnić. U Ciebie kreska widoczna więc śmiało możesz iść na betę 🫶

Właśnie poprzednim razem to bardziej skupialiśmy się na dawkowaniu w staraniach naturalnych ( miałam całą ampułkę w dzień owulki a potem od pozytywa 1/3 dawki co 2 dzień) a przy rozrodzie wspomaganym mówiła, że porozmawiamy na osobnej wizycie, ale wspomniała, że około 10 tc też będzie odstawiany Accofil ( niestety terminy są teraz odległe do niej dopiero na grudzień) 🙄 i tutaj taka jakby przerwa z tym Accofilem w zaleceniach już jak HCG będzie się wydzielać takie to dziwne dla mnie.
A masz jak do niej napisać i dopytać?

Chyba ciemnieje 🥹

Załączniki

• IMG_2709.jpeg
    IMG_2709.jpeg
    642,2 KB · Wyświetleń: 115
reklama
Do góry