Jakoś nie umiem się nastawić że urosnie patrząc że byłam u niego dzień przed okresem i miałam endo 9mmTo jest zupełnie inaczej, endometrium potrafi bardzo szybko przyrastać, myślę że skoro lekarz nie włączył leczenia, to po porostu jest w porządku.
reklama
amusedxxx
Fanka BB :)
tak te easy@home robię dwa razy taka chora głowaWłaśnie muszę zrobić Robiłaś rano i wieczorem?
Devin
Sorki ale jestem ciekawa, co znaczy druga część na tych testach 4,5,6 dpt to wiadomo, 5 pm wiadomo a 5dt?Ja chyba jestem gotowa odpuścić od jutra wieczornego easy@home
amusedxxx
4/5/6 dni po transferze 5 dniowego zarodkaSorki ale jestem ciekawa, co znaczy druga część na tych testach 4,5,6 dpt to wiadomo, 5 pm wiadomo a 5dt?
Devin
mi się właśnie cera za każdym razem mega poprawiała i teraz chyba też@Devin a Ty jak tam się czujesz? Masz już jakieś objawy? Mnie od wczoraj tak wypryszczylo, że wyglądam jakbym przechodzila okres dojrzewania a nie wczesną ciążę
Raczej związanych z ciążą nie, spać mi się chce, w piątek po pracy pojevhalismy zjeść, wróciłam o 19 i padłam, teraz już leżę i mi się oczy zamykają. Ale przypisuję to ilości leków bo pierwszy raz biorę ich aż tyle
Lily_of_the_valley
Ojj niestety nie wiem. Ja kupowałam w internecie z Aliness.W aptece kupię?
Lily_of_the_valley
Wow, ale widać jak ciemniejąJa chyba jestem gotowa odpuścić od jutra wieczornego easy@home
reklama
NataliaNatka
Aktywna w BB
To super i gratulacje trzymam kciukiA ja się melduję, że dzisiaj udało się umówić pierwszą wizytę do stymulacji, ale ze względu na wysoki estradiol idę protokołem długim, więc o miesiąc się przesunęło wszystko