raisonnablement
Fanka BB :)
Dzieje się <3Oj bardzo chętnych
Zrobiłam jeszcze jeden bo idę się położyć a z pełnym pęcherzem nie zasne
Zobacz załącznik 1668441
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzieje się <3Oj bardzo chętnych
Zrobiłam jeszcze jeden bo idę się położyć a z pełnym pęcherzem nie zasne
Zobacz załącznik 1668441
Za wszystkie lipcowe kobietki trzymam bardzo mocno kciuki. Dawajcie więcej zdjęć tych kreseczek szczęścia i piszcie jak Wasze betki. Zodiakalne raki, to najlepsze znakiSuper widzę już się robi kolejka chętnych na lipcowe mamusie
Do niej nie mam kontaktu, jedynie meila do rejestracji kliniki, ale co miałabym napisać dr raczej każe się umówić na konsultacje na grudzień, wątpię, żeby od tak mi napisała i odniosła się do zaleceń tych obecnych kurdę wywaliłam 4 stówki, żeby dostać dziwne zalecenia i małe dawki co lekarz to podejście, można zwariować.A masz jak do niej napisać i dopytać?
Strasznie bym chciała!Super widzę już się robi kolejka chętnych na lipcowe mamusie
W 15 dc, byłam mocno obolała, gdybym nie była na urlopie brałabym wolne. Dopiero w piątym dniu po zaczęłam się dobrze czuć.Dziewczyny, w którym dc miałyście robioną punkcję? Czy w tym dniu, albo następnym brałyście l4/wolne? Jakie było Wasze samopoczucie?
Ja czekam na transfer, podejrzewam, że w okolicach 7-9 listopada powinien się odbyć, 30 października mam USG w 12 dniu cyklu więc zobaczymy co tam się dzieje, transfer na cyklu naturalnymZa wszystkie lipcowe kobietki trzymam bardzo mocno kciuki. Dawajcie więcej zdjęć tych kreseczek szczęścia i piszcie jak Wasze betki. Zodiakalne raki, to najlepsze znaki
A która z Was czeka na punkcj/transfer, kiedy możecie się jej spodziewać?
Jest
Czekamy razem z TobąNiestety nie , czekam
Wiem, sporo czasu przed Tobą będziesz musiała jakoś wytrzymać, zająć głowę
Musze czymś zajac, juz z koleżanką planuje wypad w góry bo jak się uda to znowu będzie odwyk liczę że mi się okres przedluzy i jednak uda się w następnym cykluNiestety nie , czekam
Wiem, sporo czasu przed Tobą będziesz musiała jakoś wytrzymać, zająć głowę