reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Super ☺️ widzę już się robi kolejka chętnych na lipcowe mamusie 😁
Za wszystkie lipcowe kobietki trzymam bardzo mocno kciuki. Dawajcie więcej zdjęć tych kreseczek szczęścia i piszcie jak Wasze betki. Zodiakalne raki, to najlepsze znaki :D

A która z Was czeka na punkcj/transfer, kiedy możecie się jej spodziewać?

A masz jak do niej napisać i dopytać?
Do niej nie mam kontaktu, jedynie meila do rejestracji kliniki, ale co miałabym napisać 🤔 dr raczej każe się umówić na konsultacje na grudzień, wątpię, żeby od tak mi napisała i odniosła się do zaleceń tych obecnych😒 kurdę wywaliłam 4 stówki, żeby dostać dziwne zalecenia i małe dawki🤦‍♀️ co lekarz to podejście, można zwariować.

Za wszystkie lipcowe kobietki trzymam bardzo mocno kciuki. Dawajcie więcej zdjęć tych kreseczek szczęścia i piszcie jak Wasze betki. Zodiakalne raki, to najlepsze znaki :D

A która z Was czeka na punkcj/transfer, kiedy możecie się jej spodziewać?
Ja czekam na transfer, podejrzewam, że w okolicach 7-9 listopada powinien się odbyć, 30 października mam USG w 12 dniu cyklu więc zobaczymy co tam się dzieje, transfer na cyklu naturalnym

Zapytam jeszcze o klasy zarodkow, czy ktorejs z Was udalo sie z zarodkiem z klasy mniej " rokujacej". Czy teraz w klinice podaja takie informacje przy transferze?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry