Devin
Moderator
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mam jedno skierowanie do zrobienia 25.10W klinice masz za darmo. Ja robiłam 6 i 10 dnia za darmo.
Ale to zadzwoń albo idź. Ja skierowanie dostaje jak przychodzę rano na krew od tych pań na recepcjimam jedno skierowanie do zrobienia 25.10![]()
Jak poszłam wczoraj to ta w recepcji powiedziała „nie powinnam tak mówić ale sama nie ogarniam tych zmian i co jest w refundacji”mam jedno skierowanie do zrobienia 25.10![]()
Szczerze nie chce mi się kombinowaćAle to zadzwoń albo idź. Ja skierowanie dostaje jak przychodzę rano na krew od tych pań na recepcji![]()
Też dostałam tylko jedno na 10 dpt a jak miałam transfer to powiedzieli że”od wczoraj” weszło więcej tych weryfikacji, chce pani? I powiedziała że mam przyjść 6dpt, 10dpt. A wczoraj dzwoniła gin że mam w poniedziałek powtórzyć morfologię a w piątek jeszzxze raz weryfikacja. Mam nadzieję że w refundacji ta weryfikacja![]()
Trzymam kciuki żeby maluch walczył :*Kosmówka się odkleiła, nie wiem w jakim stopniu + krwiak, ale nie wiem czy podkosmówkowy i czy to przez niego się kosmówka zaczęła odklejać. Ogólnie ból, skurcze, odejście płynu owodniowego i lekkie krwawienie. Byłam przekonana, że to koniec, ale na USG rano, po tej calej akcji serce biło. Ból i skurcze ustały, krwawie trochę, rano pewnie się przekonam czy nadal maluch żyje.
Bądź dobrej myśli, tulę i trzymam kciuki. Daj znać jak coś będziesz wiedziećA u nas miała być piękna sobota, a jest poronienie zagrożone... tak więc leżę w szpitalu i wiem że nic nie wiem i czekam... pewnie na najgorsze![]()