Eh... U nas moje komórki nadal zamrożone a u partnera w najbliższy piątek ostatnia próba (już 4-ta) na znalezienie chociażby jednego przyzwoitego plemnika. Niestety coraz bliżej mteseJak Wasze nastroje w ogóle dziewczyny przy weekendzie? Ja mam co raz większy stres po tym transferze, a starałam się na luzie
reklama
ja nadal nie czuję się jak w ciąży poza trochę większym apetytem zero takich typowych objawów. Stres wleciał bo w środę będę mieć kontrolną wizytę, liczę że po krwiaku śladu już nie będzie. Dziś już 10+0 a mam wrażenie że dopiero co miałam transfer.Jak Wasze nastroje w ogóle dziewczyny przy weekendzie? Ja mam co raz większy stres po tym transferze, a starałam się na luzie
Lea2022
Moderator
O nieeee… co się stało? Co wyszło na USG? Jestem myślami z TobąA u nas miała być piękna sobota, a jest poronienie zagrożone... tak więc leżę w szpitalu i wiem że nic nie wiem i czekam... pewnie na najgorsze
kaapo
Fanka BB :)
Kosmówka się odkleiła, nie wiem w jakim stopniu + krwiak, ale nie wiem czy podkosmówkowy i czy to przez niego się kosmówka zaczęła odklejać. Ogólnie ból, skurcze, odejście płynu owodniowego i lekkie krwawienie. Byłam przekonana, że to koniec, ale na USG rano, po tej calej akcji serce biło. Ból i skurcze ustały, krwawie trochę, rano pewnie się przekonam czy nadal maluch żyje.O nieeee… co się stało? Co wyszło na USG? Jestem myślami z Tobą
Lea2022
Moderator
Tak strasznie Ci współczuję… macica ma ogromne zdolności regeneracyjne, oby tak się udało też w Twoim przypadku. Chciałabym napisać cokolwiek co będzie mogło Cię podnieść na duchu, ale wiem, że nie ma takich słów… dawaj znać jeśli będziesz w stanie co u Was.Kosmówka się odkleiła, nie wiem w jakim stopniu + krwiak, ale nie wiem czy podkosmówkowy i czy to przez niego się kosmówka zaczęła odklejać. Ogólnie ból, skurcze, odejście płynu owodniowego i lekkie krwawienie. Byłam przekonana, że to koniec, ale na USG rano, po tej calej akcji serce biło. Ból i skurcze ustały, krwawie trochę, rano pewnie się przekonam czy nadal maluch żyje.
ja dopiero we wtorek wizyta niby tylko dwa tygodnie ale dla mnie to aż dwa tygodnie jak się czujeszWolno leci ja po prostu nie mogę wysiedzieć w oczekiwaniu na magiczną datę 21 listopada, kiedy wejdę w drugi trymestr
amusedxxx
Gratulacje!!Tak! Już
reklama
Devin
W klinice masz za darmo. Ja robiłam 6 i 10 dnia za darmo.wiem, sama też się pilnuję żeby tego nie robić