Devin
Fanka BB :)
Gratulacje dużo zdrówkaTak! Już
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje dużo zdrówkaTak! Już
mam jedno skierowanie do zrobienia 25.10W klinice masz za darmo. Ja robiłam 6 i 10 dnia za darmo.
Ale to zadzwoń albo idź. Ja skierowanie dostaje jak przychodzę rano na krew od tych pań na recepcjimam jedno skierowanie do zrobienia 25.10
Jak poszłam wczoraj to ta w recepcji powiedziała „nie powinnam tak mówić ale sama nie ogarniam tych zmian i co jest w refundacji”mam jedno skierowanie do zrobienia 25.10
Szczerze nie chce mi się kombinowaćAle to zadzwoń albo idź. Ja skierowanie dostaje jak przychodzę rano na krew od tych pań na recepcji
Też dostałam tylko jedno na 10 dpt a jak miałam transfer to powiedzieli że”od wczoraj” weszło więcej tych weryfikacji, chce pani? I powiedziała że mam przyjść 6dpt, 10dpt. A wczoraj dzwoniła gin że mam w poniedziałek powtórzyć morfologię a w piątek jeszzxze raz weryfikacja. Mam nadzieję że w refundacji ta weryfikacja
Trzymam kciuki żeby maluch walczył :*Kosmówka się odkleiła, nie wiem w jakim stopniu + krwiak, ale nie wiem czy podkosmówkowy i czy to przez niego się kosmówka zaczęła odklejać. Ogólnie ból, skurcze, odejście płynu owodniowego i lekkie krwawienie. Byłam przekonana, że to koniec, ale na USG rano, po tej calej akcji serce biło. Ból i skurcze ustały, krwawie trochę, rano pewnie się przekonam czy nadal maluch żyje.
Bądź dobrej myśli, tulę i trzymam kciuki. Daj znać jak coś będziesz wiedziećA u nas miała być piękna sobota, a jest poronienie zagrożone... tak więc leżę w szpitalu i wiem że nic nie wiem i czekam... pewnie na najgorsze