Aileen31
Fanka BB :)
Accofil dajesz normalnie w brzuch Ile masz wziąć 1/2 czy 1/3 ampułki ?Hej dziewczyny, jak podajecie sobie Acofil? Dziś mam zrobić pierwszy zastrzyk i nie wiem jak się do tego zabrać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Accofil dajesz normalnie w brzuch Ile masz wziąć 1/2 czy 1/3 ampułki ?Hej dziewczyny, jak podajecie sobie Acofil? Dziś mam zrobić pierwszy zastrzyk i nie wiem jak się do tego zabrać
Ja nie mogłam tego ogarnąć więc jak ktoś mi tu podpowiedział to wstrzyknęłam wszystko do pojemnika na mocz ( czysty, tylko nie dotykaj palcami w środku pojemnika) i stamtąd nabieram sobie strzykawkiHej dziewczyny, jak podajecie sobie Acofil? Dziś mam zrobić pierwszy zastrzyk i nie wiem jak się do tego zabrać
Jeeju jak to możliwe a nie kazali mu czasem oddać nasienia dwa razy w odstępie godziny/dwóch? Ostatnio tutaj był jakiś post, że wtedy może być więcej plemników.Eh... U nas moje komórki nadal zamrożone a u partnera w najbliższy piątek ostatnia próba (już 4-ta) na znalezienie chociażby jednego przyzwoitego plemnika. Niestety coraz bliżej mtese
co ci podają??? Trzymam kciukiKosmówka się odkleiła, nie wiem w jakim stopniu + krwiak, ale nie wiem czy podkosmówkowy i czy to przez niego się kosmówka zaczęła odklejać. Ogólnie ból, skurcze, odejście płynu owodniowego i lekkie krwawienie. Byłam przekonana, że to koniec, ale na USG rano, po tej calej akcji serce biło. Ból i skurcze ustały, krwawie trochę, rano pewnie się przekonam czy nadal maluch żyje.
Pooookaż Trzymamy kciuki!Kreska znów ciemniejsza wcale nie schizuje i nie porównuje ze zdjęciami testów z poprzedniego cyklu dzisiaj 6dpt wydaje mi się, że mam ciemniejszą niż ostatnio w 7dpt. Może będzie dobrze
okPooookaż Trzymamy kciuki!
Jest grubsza i to od 4 dni!! Łuhuhuhu To teraz beta i sprawdzać i trzymać kciuki za rosnące wyniki.
No już jest mocno ciemna!
ja mam co tydzień usg, inaczej bym nie wytrzymała z nieświadomości, czy na pewno wszystko okej. A czuje się świetnie, wczoraj mnie dojechało zmęczenie mega, dziś to samo. Nie zdążyłam się obudzić, a chce już znowu iść spać. Ale jesteśmy mega szczęśliwi i przekonani, ze wszystko będzie okej.ja dopiero we wtorek wizyta niby tylko dwa tygodnie ale dla mnie to aż dwa tygodnie jak się czujesz
Bierzemy zmianę pod uwagę ale to po zakończeniu pierwszej procedury - która chyba nadal trwa - jeżeli dobrze to rozumiem.Jeeju jak to możliwe a nie kazali mu czasem oddać nasienia dwa razy w odstępie godziny/dwóch? Ostatnio tutaj był jakiś post, że wtedy może być więcej plemników.
Myśleliście nad zmianą kliniki?