reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Hej dziewczyny, jak podajecie sobie Acofil? Dziś mam zrobić pierwszy zastrzyk i nie wiem jak się do tego zabrać 🤣
Ja nie mogłam tego ogarnąć więc jak ktoś mi tu podpowiedział to wstrzyknęłam wszystko do pojemnika na mocz ( czysty, tylko nie dotykaj palcami w środku pojemnika) i stamtąd nabieram sobie strzykawki

Eh... U nas moje komórki nadal zamrożone a u partnera w najbliższy piątek ostatnia próba (już 4-ta) na znalezienie chociażby jednego przyzwoitego plemnika. Niestety coraz bliżej mtese 🫤
Jeeju jak to możliwe 😐 a nie kazali mu czasem oddać nasienia dwa razy w odstępie godziny/dwóch? Ostatnio tutaj był jakiś post, że wtedy może być więcej plemników.

Myśleliście nad zmianą kliniki?

Kosmówka się odkleiła, nie wiem w jakim stopniu + krwiak, ale nie wiem czy podkosmówkowy i czy to przez niego się kosmówka zaczęła odklejać. Ogólnie ból, skurcze, odejście płynu owodniowego i lekkie krwawienie. Byłam przekonana, że to koniec, ale na USG rano, po tej calej akcji serce biło. Ból i skurcze ustały, krwawie trochę, rano pewnie się przekonam czy nadal maluch żyje.
co ci podają??? Trzymam kciuki

Załączniki

• IMG_9931.jpeg
    IMG_9931.jpeg
    136,7 KB · Wyświetleń: 141
  • IMG_9934.jpeg
    IMG_9934.jpeg
    56,4 KB · Wyświetleń: 137
No już jest mocno ciemna!
ja dopiero we wtorek wizyta niby tylko dwa tygodnie ale dla mnie to aż dwa tygodnie 🫣jak się czujesz ❤️
ja mam co tydzień usg, inaczej bym nie wytrzymała z nieświadomości, czy na pewno wszystko okej. A czuje się świetnie, wczoraj mnie dojechało zmęczenie mega, dziś to samo. Nie zdążyłam się obudzić, a chce już znowu iść spać. Ale jesteśmy mega szczęśliwi i przekonani, ze wszystko będzie okej.

reklama
Jeeju jak to możliwe 😐 a nie kazali mu czasem oddać nasienia dwa razy w odstępie godziny/dwóch? Ostatnio tutaj był jakiś post, że wtedy może być więcej plemników.

Myśleliście nad zmianą kliniki?
Bierzemy zmianę pod uwagę ale to po zakończeniu pierwszej procedury - która chyba nadal trwa - jeżeli dobrze to rozumiem.
Namawiają oczywiście na dawcę ale na to nie jesteśmy jeszcze gotowi.

Do góry