reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

Ja tam miałam pierwsze ivf i udany transfer niestety lekarz który mnie prowadził już tam nie pracuje. Wracam do doktora Bartosza🙂
ty wcześniej pytałaś na jakie koszty przy kwalifikacji się nastawić? Jeśli już miałaś in gutto to żadnych nie poniesiesz, ja miałam wszystkie badania zrobione na pierwszej wizycie i te wymazy, dopłacałam dodatkowo za chlamydię tylko i ureaplasme, bo to nie jest wymagane przez MZ

reklama
Cześć dziewczyny, ja zaczynam od dzisiaj stymulacje. Właśnie jestem po pierwszym zastrzyku. To mój pierwszy raz i jestem lekko przerażona. Przeczytałam wczoraj ulotkę mimo że lekarz mówił że nie czytaj bo będziesz myśleć że umrzesz. Jestem z Krakowa. @lilly_2 ja w Parens jestem u dr. Janeczko, konkretny lekarz, polecony od mojej gin ktora po ostatniej stracie mnie nakierowała i wiadomo z czym się mierze. Lekarz przez jednych nie lubiany bo nie ma duzej emaptii, on jest konkretny, prosto z mostu. Ja musze wykonać iv pgd, jestem nosicielem wady, pierwsza córeczka na świecie w pierwszym cyklu starania, cała i zdrowa, ciąża rewelacyjna nigdy się nie spodziewałam, że teraz mogę mieć problem. 2 straty biochemiczne, 1 strata w 10tc przestało bić serduszko też dziewczynka i tak się złożyło że teraz powinnam rodzic a ja wykonuje pierwszy zastrzyk w stymulacji.

Cześć dziewczyny, ja zaczynam od dzisiaj stymulacje. Właśnie jestem po pierwszym zastrzyku. To mój pierwszy raz i jestem lekko przerażona. Przeczytałam wczoraj ulotkę mimo że lekarz mówił że nie czytaj bo będziesz myśleć że umrzesz. Jestem z Krakowa. @lilly_2 ja w Parens jestem u dr. Janeczko, konkretny lekarz, polecony od mojej gin ktora po ostatniej stracie mnie nakierowała i wiadomo z czym się mierze. Lekarz przez jednych nie lubiany bo nie ma duzej emaptii, on jest konkretny, prosto z mostu. Ja musze wykonać iv pgd, jestem nosicielem wady, pierwsza córeczka na świecie w pierwszym cyklu starania, cała i zdrowa, ciąża rewelacyjna nigdy się nie spodziewałam, że teraz mogę mieć problem. 2 straty biochemiczne, 1 strata w 10tc przestało bić serduszko też dziewczynka i tak się złożyło że teraz powinnam rodzic a ja wykonuje pierwszy zastrzyk w stymulacji.
Trzymam kciuki!

ty wcześniej pytałaś na jakie koszty przy kwalifikacji się nastawić? Jeśli już miałaś in gutto to żadnych nie poniesiesz, ja miałam wszystkie badania zrobione na pierwszej wizycie i te wymazy, dopłacałam dodatkowo za chlamydię tylko i ureaplasme, bo to nie jest wymagane przez MZ
Tak, ja miałam już tam ivf. Mam jeszcze 5 mrozaczkow. Muszę dopytać lekarza jakiej są klasy bo nie mam żadnego dokumentu na to. To pocieszyłaś mnie😉

Trzymamy wszystkie tu kciuki żebyś gładko przeszła przez stymulację i punkcję 🤞

reklama
Do góry