jutro się dowiem ale też mi wychodzi majTo kto ma jeszcze termin na maj 2025?
reklama
kaapo
Fanka BB :)
Trzymam kciuki!jutro się dowiem ale też mi wychodzi maj
raisonnablement
Ja leczę się w tfp, nie wiem czy tu można podawać nazwisko lekarza na forum? Ale dr Bartosz, będzie wiadomo jaki ogólnie jestem zadowolona z kliniki, z podejścia lekarza, bardzo empatyczny człowiek, zawsze dostępny pod telefonem.Mam pytanie do dziewczyn które leczą się w Krakowie, ponieważ zastaniamy się nad zmianą kliniki a od Was chyba dowiem się najlepiej. Zależy mi na klinice i lekarzu który podejdzie do rzeczy konkretnie, może jesteście w stanie polecić którąś?
chyba że jest juz gdzieś wątek na ten temat to zajrzę, ale niestety nie znalazłam
Dziękuję! właśnie czytałam opinie na google tych wszystkich klinik i chyba mają najlepszeJa leczę się w tfp, nie wiem czy tu można podawać nazwisko lekarza na forum? Ale dr Bartosz, będzie wiadomo jaki ogólnie jestem zadowolona z kliniki, z podejścia lekarza, bardzo empatyczny człowiek, zawsze dostępny pod telefonem.
fckathy
Zapytałam męża jak on ten accofil ogarnia i on przelał dwa zastrzyki do takiego czegoś jak w linku i stamtąd nabiera odpowiednie porcje codziennie.
Pojemnik na insulinę 3ml do pomp Medtronic MiniMed™ (MMT-332A) diabetyk24.pl
Zbiorniki, pojemniki na insulinę do pomp Medtronic Minimed, Veo.
diabetyk24.pl
raisonnablement
Podobno Embriolodzy najlepsi w Krakowie, u nas bardzo słabe nasienie, a mamy 6 zarodkówDziękuję! właśnie czytałam opinie na google tych wszystkich klinik i chyba mają najlepsze
Ja tam miałam pierwsze ivf i udany transfer niestety lekarz który mnie prowadził już tam nie pracuje. Wracam do doktora BartoszaDziękuję! właśnie czytałam opinie na google tych wszystkich klinik i chyba mają najlepsze
ja już na czerwiecTo kto ma jeszcze termin na maj 2025?
reklama
trzymam kciukiJutro mam drugie usg. Juz nie mogę spać bo ciągle myślę o tym by wszystko było ok. Trzymajcie proszę kciuki
Dam znać wieczorem..