Dokładnie mnie np kierowała moja dr do swojej koleżanki która zajmuje się też niepłodnością, miałam na NFZNo właśnie dlatego ja zdecydowałam się jednak zapłacić hajs i iść do tego lekarza, który wykrył mi polipy, a nie szukać po szpitalach na NFZ, bo nie wiem na kogo trafię. Miałam już jedną histero diagnostyczną i niby nic nie znaleźli - ale teraz się zastanawiam, czy po prostu nie robił jej lekarz, który sam nie wiedział czego ma szukać...
reklama
LadyCaro
Fanka BB :)
no ja wtedy jakoś nie myślała i chyba skupiłam się aby to było na nfz. Teraz bym inaczej podeszła.Dokładnie mnie np kierowała moja dr do swojej koleżanki która zajmuje się też niepłodnością, miałam na NFZ
Wiadomo człowiek uczy się na własnych błędach Ja to i laparo i histero i biopsja Endo już dosłownie wszystko mam zbadane oprócz głębokiej immunologi- ale moja doktor nie boi się obstawić lekamino ja wtedy jakoś nie myślała i chyba skupiłam się aby to było na nfz. Teraz bym inaczej podeszła.
LadyCaro
no ja miałam tylko histero i biopsję. Teraz histero ale operacyjna. Immunologii małam tyle ile było w tych badaniach z Katowic.Wiadomo człowiek uczy się na własnych błędach Ja to i laparo i histero i biopsja Endo już dosłownie wszystko mam zbadane oprócz głębokiej immunologi- ale moja doktor nie boi się obstawić lekami
raisonnablement
A co to były za badania z Katowic, to była jakaś akcja NFZ czy płaciłaś za to?no ja miałam tylko histero i biopsję. Teraz histero ale operacyjna. Immunologii małam tyle ile było w tych badaniach z Katowic.
spekoppar_
W Holsamedzie na Kotlarza można było zrobić pakiet badań genetycznych dla kobiet i mężczyzn. Wszystko na NFZ.A co to były za badania z Katowic, to była jakaś akcja NFZ czy płaciłaś za to?
Być może jest to dalej dostępne. Trzeba by tam zadzwonić i zapytać.
@Gwiazda24
Zaciekawiona BB
Mam tak samo, mysli z tyłu głowy się płatają, za dwa dni się i u mnie okaże, na razie to chodzę w okropnym stanie, jestem ciągle zmęczona,ospala,nerwowa,z takimi bólami piersi, że to musi coś być,bo inaczej nie może być Trzymam mocno kciuki za CiebieJutro mam drugie usg. Juz nie mogę spać bo ciągle myślę o tym by wszystko było ok. Trzymajcie proszę kciuki
Dam znać wieczorem
Mi torbiel usunęli podczas laparoskopii diagnostycznej, na histero czysto, biopsja też ok Jeśli trzeba operacyjną to trzeba to jest na szczęście maloinwazyjny zabiegno ja miałam tylko histero i biopsję. Teraz histero ale operacyjna. Immunologii małam tyle ile było w tych badaniach z Katowic.
reklama
Deess.
może zależy dla kogo ja miałam w maju na NFZ bez usypiania tylko miałam znieczulenie miejscowe w szyjkę i kompletnie zero bólu , a też się mega naczytałam że ból ogromny i się okropnie denerwowałam ale nie diabeł taki straszny . O wiele gorsza jest drożność jajowodów to jest ból .Bardzo mi przykro. To jest takie straszne, że mimo tylu przejść ciągle coś.
Ja sobie nie wyobrażam mieć histero bez narkozy i na bank się nie zgodzę na taki zabieg. Nie wiem czemu ma to służyć.