hej, zapraszamyCześć dziewczyny. Witam się z Wami w trakcie przygotowania do mojego kolejnego transferu. Wiem co przeżywacie na różnych etapach ivf także trzymam za wszystkie kciuki![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej, zapraszamyCześć dziewczyny. Witam się z Wami w trakcie przygotowania do mojego kolejnego transferu. Wiem co przeżywacie na różnych etapach ivf także trzymam za wszystkie kciuki![]()
Od poniedziałku na estrofemiehej, zapraszamyna jakim jesteś etapie?
W moje urodziny! Już mam piękne imię dla dziewczynki dla Ciebie jak się uda![]()
Jutro. Dziś z ciekawości zrobiłam owulaka i jest kreska. Nie super mocna, ale tez nie jakaś mega blada.kiedy wizyta?
Właśnie mi uświadomiłaś jaki to będzie trudny wybór jak nazwać dziecko xdz chęcią, zawsze mówiliśmy o dziecku jako synku, mąż chce syna,imię po dziadku, nie mam tu nic do gadania.
Powiedziałam że ja w takim razie wybieram dla dziewczynki![]()
Ja 9 dpt miałam 82,1Dziewczyny jadę dziś na pierwszą betędziś 10 dpt, jaka wtedy Wy mniej więcej miałyście?
Ja 9 dpt miałam 194.5Dziewczyny jadę dziś na pierwszą betędziś 10 dpt, jaka wtedy Wy mniej więcej miałyście?
I tak robisz to prywatnie więc chyba obojętne gdzieDziewczyny tak się zastanawiam jeszcze nad zrobieniem biopsji endometrium. Powiedzcie mi czy was lekarz na to kierował czy robiliście we własnym zakresie? Zastanawiam się nad tym czy nie zrobić tego poza obecną kliniką, bo pewnie oni nie będą mogli ze względu na to że jestem już u nich zapisana do programu?