9dpt 264Dziewczyny jadę dziś na pierwszą betę dziś 10 dpt, jaka wtedy Wy mniej więcej miałyście?
reklama
Devin
Moderator
wiadomo jak większość byśmy chcieli parkę, dla chłopca mamy po dziadku, dla drugiego ewentualnie po drugim.Ja mam imię po księżnej Dianie, tata jest ogromnym fanem
Właśnie mi uświadomiłaś jaki to będzie trudny wybór jak nazwać dziecko xd
A dla dziewczynek nie mam pojęcia
LadyCaro
Fanka BB :)
To ja odwrotnie. Dla dziewczynek mamy multum, dla chlopca czarna dziurawiadomo jak większość byśmy chcieli parkę, dla chłopca mamy po dziadku, dla drugiego ewentualnie po drugim.
A dla dziewczynek nie mam pojęcia
Aileen31
Mnie moja lekarka pokierowała, najpierw robili mi w przychodni przyszpitalnej, potem podczas histeroskopii. I jeśli mogę coś doradzić to nie rób tego bez znieczulenia, boli jak jasna cholera.Dziewczyny tak się zastanawiam jeszcze nad zrobieniem biopsji endometrium. Powiedzcie mi czy was lekarz na to kierował czy robiliście we własnym zakresie? Zastanawiam się nad tym czy nie zrobić tego poza obecną kliniką, bo pewnie oni nie będą mogli ze względu na to że jestem już u nich zapisana do programu?
Devin
Moderator
To ja miałam robiona histeroskopie na NFZ z wycinkiem pod koniec 2022 i wyszło wszystko ok.Mnie moja lekarka pokierowała, najpierw robili mi w przychodni przyszpitalnej, potem podczas histeroskopii. I jeśli mogę coś doradzić to nie rób tego bez znieczulenia, boli jak jasna cholera.
W tym roku biopsję Endo w klinice i wyszło mega zapalenie. miałam na żywca i nie potwierdzam, wiadomo niekomfortowo ale porównałabym ze 5x dłuższa cytologia.
Poszłam mega zestresowana bo dla mnie drożność jajowodów była straszna, zaczęłam krzyczeć z bólui się bałam że będzie powtórka ale poszło dobrze
Gosia0132
U nas było podobnie. Mąż miał wybrane imię na dziewczynki, zgodziłam się a okazało się ze będzie chłopak. 3/4 ciąży nie wiedzieliśmy jakie wybrać imięTo ja odwrotnie. Dla dziewczynek mamy multum, dla chlopca czarna dziura
To ja dołączam do was . Również czekam na okres i cykl transferowy naturalnyTak, mam nadzieję, że jutro lub w sobotę już dostanę okres i będę mogła się umówić do lekarza. Ty też na naturalnym, dobrze pamiętam?
u mnie 8dpt było 147Dziewczyny jadę dziś na pierwszą betę dziś 10 dpt, jaka wtedy Wy mniej więcej miałyście?
reklama
fckathy
To powiedzcie jakie macie te imiona powybieraneTo ja odwrotnie. Dla dziewczynek mamy multum, dla chlopca czarna dziura