reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
hej, zapraszamy🥰 na jakim jesteś etapie?
Od poniedziałku na estrofemie
To będzie moje drugie podejście do transferu. Z pierwszego niecały rok temu urodziłam synka. Ale nie było tak pięknie, bo żeby było co transferować w ciągu 5 miesięcy miałam 3 stymulację. Teraz mam jeszcze zarodki więc mogłam ruszyć ze wszystkim z refundacją. 10.10 wizyta kontrolna na której poznam datę transferu 🙂

Dziewczyny tak się zastanawiam jeszcze nad zrobieniem biopsji endometrium. Powiedzcie mi czy was lekarz na to kierował czy robiliście we własnym zakresie? Zastanawiam się nad tym czy nie zrobić tego poza obecną kliniką, bo pewnie oni nie będą mogli ze względu na to że jestem już u nich zapisana do programu?

reklama
Dziewczyny tak się zastanawiam jeszcze nad zrobieniem biopsji endometrium. Powiedzcie mi czy was lekarz na to kierował czy robiliście we własnym zakresie? Zastanawiam się nad tym czy nie zrobić tego poza obecną kliniką, bo pewnie oni nie będą mogli ze względu na to że jestem już u nich zapisana do programu?
I tak robisz to prywatnie więc chyba obojętne gdzie

Do góry